Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 10 Kasım Çarşamba gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

10 Kasım Koç burcu yorumu

Fazla kuvvetli sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme meslek veriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç ümit verici. Somut sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz ya da sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için dikkatli olun.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

10 Kasım Boğa burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşısında duygularınız epeyce eskimiş durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Caymak istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız muhtemel. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değiştirme her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha basit çözümler bulabilirsiniz. Bir Takım ödemelerinizin askıya alınmış olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize muavin olacak.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

10 Kasım İkizler burcu yorumu

Şansınızı artı zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. Derhal sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Belirsiz olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değer biçme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

10 Kasım Yengeç burcu yorumu

Şehvetli yaşamınızda yeni bir başlangıç gündeminizde. Bu ilişki baştan sona kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Günlerdir yapmaktan kaçındığınız işler, bugün yeniden önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu can sıkıntısı, gerginlik yaratıyor. Üzüntü etmeyin, her şey düzelecek. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile önemli biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

10 Kasım Aslan burcu yorumu

Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu kaybediyorsunuz. Kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız muhtemel. Onu için yapacağınız mücadelenizde gözü kara elde etmek zorundasınız. Ahenkli olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş uygun hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Başta bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en akla yatkın yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir.

16 Eylül Başak burcu yorumu

10 Kasım Başak burcu yorumu

Bugün acele, acele ve ısrar işte, parada ya da sevgide defalarca aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Daha Sonra üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında Olan değilsiniz fakat yamalı ve eksik uyku hayat enerjinizi alıp götürüyor.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

10 Kasım Terazi burcu yorumu

Sevgilinizden alacağınız mutlu haberler duygularınızın yoğunlaşmasına niçin olabilir. Hissettikleriniz karşılıksız değil, onun da gözü sizden başkasını görmüyor. Bir süredir sonlanmasını beklediğiniz projeler nihayet size maddi açıdan getiriler sağlamaya başlayacak. gerçi kendinize fazla güvenip kaldıramayacağınız sorumlulukların altına girmekten kaçının. Sizden istek edilen bir maddesel desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Uyku saatlerinizi aksatmak veriminizi düşürüyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

10 Kasım Akrep burcu yorumu

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda sevinç verici bir takım deneyimler yaşama şansınız epeyce fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili hoşnutsuzluk hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için yerinde bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size manâlı bir kapı açabilir. Bedensel konularda tekrar çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

10 Kasım Yay burcu yorumu

Sevdiğiniz kişiden pozitif beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu veya çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, mali açıdan sıcacık bir dönem. Rahatsızlığınız en ince ayrıntısına kadar artmadan doktora gitmeniz gerekiyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

10 Kasım Oğlak burcu yorumu

İlişkinizde durmadan yaptığınız gereksiz tartışmalar, zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının. İşinizde bir yeniliğin eşiğindesiniz. Kafanızda tartıp duruyorsunuz fakat bir karara varamıyorsunuz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza tabi. Ufak maddi birikiminizi daha gerekli durumlara saklamalısınız. Stresten temizlenmek için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

16 Eylül Kova burcu yorumu

10 Kasım Kova burcu yorumu

Özel hayatınızda başkalaştırmak istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki birey de çözüm üretici tavırda olacak. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olabilirsiniz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, ağırbaşlı olun. Vakit içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para yatırma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor.

16 Eylül Balık burcu yorumu

10 Kasım Balık burcu yorumu

Çok kuvvetli sevgi bağlarınız var, sevgilinizle hakiki anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Benzer konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz münakaşa iş veriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, netice ümitli. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de ara sıra siz bıkkınlık yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için özenli olun.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/10-kasim-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html