Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 10 Eylül Pazar gününün jurnal burç yorumları...

12 Eylül Koç burcu yorumu

12 Eylül Koç burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler fazla geveze. Birtakım patavatsız kurgular içine girip tedirgin yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya pozitif vakit koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir lahza önce belirli etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden artı inisiyatif ve mesuliyet almanız gerekecek. Bu sayede bütün işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı tehlikeli işlerde değerlendirmeyin.

12 Eylül Boğa burcu yorumu

12 Eylül Boğa burcu yorumu

Gün boyunca çoğu sorunla benzer anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu şart sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Zeki ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz olası. Para durumunuz her zamanki gibi, lakin siz gerçi nafile endişeleniyorsunuz.

12 Eylül İkizler burcu yorumu

12 Eylül İkizler burcu yorumu

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız muhtemel. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Muhalif firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde fiziki sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı desteklemek için yürüyüş yapmanız gerekiyor.

12 Eylül Yengeç burcu yorumu

12 Eylül Yengeç burcu yorumu

Bugün partneriniz kadar ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa aleyhinde cinsten, size epeyce parlak görünen birisiyle tanışmanız ve umutlu ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Aynı konu üzerinde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz birey, ayrı birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Fiziki anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

12 Eylül Aslan burcu yorumu

12 Eylül Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine olasılık vermediğiniz kolay görünen ufak bir problem, yükselme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu kadar gerginlik yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık, iş çevrenizde sıkıntılı edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız.

12 Eylül Başak burcu yorumu

12 Eylül Başak burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize dobra dobra açıklama edemiyor olmanız, kendinizi baskı aşağı hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu dek umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Baskı günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız.

12 Eylül Terazi burcu yorumu

12 Eylül Terazi burcu yorumu

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda 'hayır' demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza destek edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti aşağı olmak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugün meslek yerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde büyüme olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza uyarı edin.

12 Eylül Akrep burcu yorumu

12 Eylül Akrep burcu yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bir takım haberler sebebiyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları artı zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşısında dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşısında bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda avantaj var.

12 Eylül Yay burcu yorumu

12 Eylül Yay burcu yorumu

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular her tarafta gündeme gelmeye başladı. Bu koşul sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza niçin olsa da, bunu artı dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ama bir yandan da ferahlayacaksınız. Size yük veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına tarafından şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

12 Eylül Oğlak burcu yorumu

12 Eylül Oğlak burcu yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziki anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde hissi davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek namına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

12 Eylül Kova burcu yorumu

12 Eylül Kova burcu yorumu

Hissi ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan candan dinlemeniz ve yanıt vermeniz, ilişkiniz açısından manâlı olacak. Bu vakit içinde bilhassa aşk konusunda hiçbir buluş yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz oldukça yüksek. Bunu bencillik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

12 Eylül Balık burcu yorumu

12 Eylül Balık burcu yorumu

Bugün zihniniz bitmemiş işlerden, artık aramanız gereken arkadaşlara, entelektüel veya spiritüel konulara atlayarak saatte yüzlerce kilometre çabuk çalışmaya yatkın olabilir. Bunun sonucunda, herhangi bir şey yapmak için enerjniz kalmadığını, dört bir yanlamasına dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Durup azıcık rahatlamaya ve derin derin nefes almaya çalışın. Bu, dikkatinizi toplamanıza muavin olacaktır. Yoksa gün bitene değin beyniniz yanabilir.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/12-eylul-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html