Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 13 Kasım Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

13 Kasım Koç burcu yorumu

Gününüz huzursuz geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. bir defa de ona adalet vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Fazla kayda değer bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili fazla zorlanacağınız bir kararda tesir aşağı kalmamaya çalışın. Uyumlu kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmalkârlık ediyorsunuz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

13 Kasım Boğa burcu yorumu

Sonunda aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengelenmiş bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu partnerinizle birlikte fazla güzel üstleniyorsunuz. Kısa dönemde herhangi bir sorun gözükmüyor. İşinizle ilgili yeni risklere gireceksiniz, oysa bu sizi korkutmasın. Eğer kararsızlıklar yaşarsanız bu sizi tehlikeye sokabilir. Risklere atılmadan önce iyi düşünmelisiniz. Birtakım sağlık durumu problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

13 Kasım İkizler burcu yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve nefret duygusu yapıcı düşünceleriniz baştan sona olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda muavin olabilir. Vakitsiz masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün uygun bir karar vererek kazançlı bir uzlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

13 Kasım Yengeç burcu yorumu

Arkadaşlarınızın ısrarıyla birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda fazla manalı ayla gelecek olan bu tanışma, birincil ilk önce o kadar hoşunuza gitmeyecek. Ama bu birey bir zaman sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir. İş uygun başına buyruk davranmanız ve kimseye danışmadan verdiğiniz bir takım kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, geveze harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üstüne eğilin.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

13 Kasım Aslan burcu yorumu

Partneriniz ilişkinizin düzelmesi adına, çoğu adım attığını, lakin sizin bunları görmediğinizi düşünüyor. Baştan sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez siz atmalısınız. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Önümüzdeki günlerde meslek hayatınızda oluşacak hareketlenmelere bacak uydurmanız gerekebilir. Herkese tasarruf nasihat ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz. Sağlık konularını bu kadar abartmayın.

16 Eylül Başak burcu yorumu

13 Kasım Başak burcu yorumu

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Ama siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak kusur yapıyorsunuz. Bu şart sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla aleyhinde karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, öbür baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili minik bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda üstünlük var.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

13 Kasım Terazi burcu yorumu

Yakın çevrenizden biri, ilgisini size kesin edebilir. Bu koşul, kafanızı da birazcık karıştıracak gibi. Onunla önemli bir yakınlaşmayı hiçbir vakit beklemiyor oluşunuz, soruları beraberinde getirecek. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. bu nedenle olaylara muhtemel olduğunca temkinli ve düşünerek yaklaşmalısınız. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar epeyce işinize yaradı. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

16 Eylül Akrep burcu yorumu

13 Kasım Akrep burcu yorumu

Beraberliğiniz, çözümü olmayan bir yola girmiş ve büyük muhtemelen hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınız süre, böylece çok iyi olmayan ilişkinin doğal olarak sona erdiğini kabulleneceksiniz. İşinizde başkalarının düşüncelerine de ağırlık vermeniz gerekiyor. Siz de ara sıra yanılıyor olabilirsiniz. Fikirlerinizde inat etmeniz eleştirilere yol açabilir. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi azıcık da müsrif olmanızdan kaynaklanıyor.

16 Eylül Yay burcu yorumu

13 Kasım Yay burcu yorumu

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Fazla duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Istikrarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız muhtemel. İşyerinizde bir sorunun açık havada kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı bezginlik veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya gereklilik duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

13 Kasım Oğlak burcu yorumu

Geçmişe bir sünger çektiniz ve gelecekten beklediklerinizi de adım adım gerçekleştireceksiniz. Şimdilik hayatınızın rayına oturmasını bekleyin. İş alanınızı sevmenize karşın, benzer ortamdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Masraf yerine getirmek hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden birine fiziki yardımda bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızı uzun süredir dikkatsizlik ediyorsunuz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

13 Kasım Kova burcu yorumu

Artı ve enerjik bir güne hazır olun. Aşk hayatınızın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Sevdiğinizin size olan yaklaşımları ve kendine güvenen tavrı, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili bilgilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gün. Araştırmaya olan ilginizden mesleki hayatta da faydalanacaksınız. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

16 Eylül Balık burcu yorumu

13 Kasım Balık burcu yorumu

Gününüz tedirgin geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. bir defa de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Fazla manâlı bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili fazla zorlanacağınız bir kararda tesir altında kalmamaya çalışın. Ahenkli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmalkârlık ediyorsunuz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/13-kasim-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html