Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 14 Eylül Salı gününün jurnal burç yorumları...

14 Eylül Koç burcu yorumu

14 Eylül Koç burcu yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda fayda var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı neşe saçan hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili safha yapabilir veya yatırımınızdan gelir elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkin olacak.

14 Eylül Boğa burcu yorumu

14 Eylül Boğa burcu yorumu

Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Birazcık fazla zahmetsizce kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik artı rahatsız etmiyor, lakin bir vakit sonradan sıkılmanız muhtemel. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Oysa tehlike almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın diğer alanlarını ne değin ihmalkârlık ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabilecek. Fazla gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın

14 Eylül İkizler burcu yorumu

14 Eylül İkizler burcu yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk, davranışlarınıza da yansıyor. Oysa bilhassa dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları işinize aksettirmeyin. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Buna karşın titiz ve planlı davranarak niyetinizi açık bir biçimde ortaya koyabilir, ilişkilerinizi başarıyla düzenleyebilirsiniz. Tedbirli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

14 Eylül Yengeç burcu yorumu

14 Eylül Yengeç burcu yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden hoşnut olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan azıcık ağlayan gibi. Bugünlerde küçük tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayı iş yerinde başınız ağrıyabilir. Bir Takım yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yeniden bu aralar bazı nedensiz can sıkıntısı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

14 Eylül Aslan burcu yorumu

14 Eylül Aslan burcu yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Birazcık katı bir konuşma içinde bulunabilir bir takım baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla kayda değer iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler azıcık ekonomik olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzaktan tutun.

14 Eylül Başak burcu yorumu

14 Eylül Başak burcu yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler birazcık gergin olabilir. Ona karşısında daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ama, sizin kavrayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde minik bir bellek yitimi bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım önemli tehlike altında. Fazla geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

14 Eylül Terazi burcu yorumu

14 Eylül Terazi burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün değin hissi anlamda üstünkörü olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonra tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Iş yaşantınızda bireysel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz ama eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı fakat harcamalarınızı bir türlü azalmıyor

14 Eylül Akrep burcu yorumu

14 Eylül Akrep burcu yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm doymuş ilişkiler yaşamanız zaruri. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza niçin olabilir. Fakat savaşmak ve uğraş göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi bitkin bırakmış.

14 Eylül Yay burcu yorumu

14 Eylül Yay burcu yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sabrın karşılığını yakında göreceksiniz. Bugün, sevgilinizle ilgili güzel haberler var. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir dönemdesiniz. İş hayatınızın problemleri çok yönü olan. Takıldığınız konularda azıcık detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir görüşme içinde alaka çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz söz konusu. Ufak birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

14 Eylül Oğlak burcu yorumu

14 Eylül Oğlak burcu yorumu

Kuvvetli enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda gürültüsüz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı ayrı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

14 Eylül Kova burcu yorumu

14 Eylül Kova burcu yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne dek etkilenebileceğini bundan böyle kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı hayali beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya hevesli değilsiniz, artı kastetmek için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de ara sıra tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı teftiş altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı.

14 Eylül Balık burcu yorumu

14 Eylül Balık burcu yorumu

Bir haksızlıkla karşılaştığınızda insanların dikkatini o yöne çekmekten çekinmeyin. Eğer biri bunun kırıcı veya yalan olduğunu söylerse, geri çekilip konunun kapanmasına göz yummayın. Böyle yaparsanız, siz de asgari bu işin faili değin suçlu olursunuz. Haklı olduğunuzu bildiğinizde bunu sesli açıklama edin. Diğerlerinin sizi dinlemesi ve size saygı duyması önemlidir. Dürüst yapınız ve ahlaki kurallarınız son derece manâlı özellikler ve bu özelliklerinizin herkesçe bilinmesi gerekiyor.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/14-eylul-sali-gunluk-burc-yorumlari.html