ABONE OL

Erkekler için epeyce geniş saç modelleri vardır. Düz, dalgalı ya da kıvırcık saç tiplerine sahip erkekler için güzel saç tasarımları bulunmaktadır.

Kısa ve düz saç modelleri kullanan erkekler kenarları epeyce kısa kesebilir ve üstteki kısımları uzatabilir.

Bu şekilde saçlarınızın güzel bir görünüme sahip olmasını ve saçların yanlardan şişmesini önleyebilirsiniz.

Düz bir saç stilinde şekillendirmeyi sevmiyorsanız ve tüm saçlarınız benzer uzunlukta ise, hoş ve havalı görünen saç stillerini deneyebilirsiniz.

Fazla uğraş gerektirmeyen erkek saç stilleri arasında yer alan modeller, yalnızca hafif bir jöle yardımıyla şekillendirilebilir. Erkeklerin kısa saç modelleri 3 numaralı saç stilidir. Erkeklerin kısa saç stilini sınamak isteyen birçok erkek de 3 numaralı saç stilini denemek için isteklidir.

Erkekler aralarında fazla seçim edilen 3 numaralı saç modelinin bu dek fazla uymasının nedeni, erkeklerin kafa yapısı ile doğru orantılıdır. Kıvırcık saçların 2020'nin en popüler saç tasarımları aralarında olması, kıvırcık saçlı erkeklerin moda dünyasına fazla dar bir şekilde but uydurmasına asistan olacaktır.

Buzz Saç Modeli

Buzz Saç Modeli

Kısa erkek saç modelleri kesimleri aralarında en popüler olanlardan bir adam başına, buzz saç modelidir. Bambaşka bir stil arıyor fakat saçlarınızı da kısa kestirmek istiyorsanız bu modele yönelebilirsiniz. Bu modelde saçların üstteki kısımları yanlara oranla azıcık daha uzun olur. Yandaki saçlar da aşamalı olarak kulaklara dürüst kısalır. Çağdaş ile olağan arası bir tarz yaratan bu modeli öbür bir stil yaratmak için tercih edebilirsiniz.

Dalgalı Saç Modeli

Dalgalı Saç Modeli

Saçlarınız doğal halinde bir arz dalgalıysa yanlarını kısa, üstteki kısımları da uzun tutarak zahmetsizce şekillenebilen bir saç modeline sahip olabilirsiniz. Bu Nedenle dışarı çıkacağınız vakit fazla kısa sürede kusursuz görünen saçlar yaratabilirsiniz. Saçları pozitif düz olmayan erkeklerin, en fazla tercih ettiği ve kullanmaktan en memnun kaldığı modeller aralarında dalgalı saç modeli bulunur.

Doğal Akışlı Saç Modeli

Doğal Akışlı Saç Modeli

Saçlarınızın ayrıca doğal ayrıca de salaş görünmesini istiyorsanız ama buna uygun erkek saç modelleri ismi konusunda cahillik yaşıyorsanız, kuaförünüze doğal akışlı saç modeli uygulamasını söyleyebilirsiniz. Üstelik bu model, hem düz keza de dalgalı saçlara kolayca armoni sağlar. Dışarı çıkmadan evvel saçlarınızı köpüklemeniz buklelerin belirginleşmesi için tatmin edici olur. Dilerseniz özel günlerde saçlarınızı sprey kullanarak tamamen geriye doğru tarayabilirsiniz. Bu Nedenle retro bir dış görünüş de oluşturabilirsiniz.

Fade Saç Modeli

Fade Saç Modeli

Bir diğer erkek saç modelleri ismi de fade saç modelidir. Ense bölümünden yukarıya doğru uzayan bu modele sıfırlama saç kesimi ismi de verilir. Ensenin ve yanların daha kısa olduğu bu modelde üstteki kısımlar birazcık daha uzun tutulur. Çevrenizdeki pek fazla erkekte görebileceğiniz bu model, saçların olduğundan daha yoğun ve hacimli görünmesini sağlar. Eğer saçlarınızda bir yenilik gerçekleştirmek istiyorsanız, açılış olarak fade saç modelini deneyebilirsiniz. Bilhassa kısa veya orta boylu saçlara sahipseniz, bu model sizin için uygun olacaktır.

Klasik Kısa Saç Modeli

Herzamanki Kısa Saç Modeli

Herzamanki kısa erkek saç modelleri, kesim açısından en kolay olan ve en elverişli modeller aralarında yer alır. Eğer özellikle yaz aylarında refah arıyorsanız, asker tıraşı olarak da adlandırılan 3 numara kesim yaptırabilirsiniz. Bir De en popüler modeller arasındaki klasik kısa saç modeli, epeyce havalı bir tarz da sunar. Hatta isterseniz, sakallarınızı biraz daha uzun tutarak daha salaş bir dış görünüş de yaratabilirsiniz.

Undercut Saç Modeli

Undercut Saç Modeli

Erkek saç modelleri isimleri aralarında en bilinenlerden bir her birine de undercut saç modelidir. Saçlarını fazla kısa kestirmek istemeyen erkeklerin seçim ettiği bu modelde, saçlar uzun görünür ama yan tarafları kısa olduğu için gizli bir görünüş elde edilir. Böylece önleri dilediğiniz dek uzun tutabilir ve ayrı stiller uygulayabilirsiniz. Dışarı çıkmadan önce saç spreyi kullanmanız tatmin edici olur.

Kaynak: www.milliyet.com.tr