Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 21 Aralık Salı gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

21 Aralık Koç burcu yorumu

Sevgiliniz üstüne fazlaca düştüğünüzü düşünmeye başladı. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya yan bezginlik veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya gereksinim duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı negatif etkilememesi için ara sıra dinlenmeyi ihmalkârlık etmeyin.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

21 Aralık Boğa burcu yorumu

Bu haftanın en kuytu, en huzurlu ve mutlu günündesiniz. Hiçbir kimse, hiçbir durum gizli ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak. Aşkta mutluluğun tüm sırlarını keşfetmiş edinmek ilişkinizi kalıcı kılıyor. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonradan borçlanırken daha itinalı olun. Diyet konusunda istikrarlı olmalı, kilo probleminize biraz uyarı etmelisiniz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

21 Aralık İkizler burcu yorumu

Aşk hayatınızdaki durgunluğa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla kusur ediyorsunuz. Aşkınızı canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız gerekiyor. Kibriniz ve yanlış hükümleriniz sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanamıyorsunuz. Onların size yardımcı olmak istemelerine müsaade etmeli, görüşlerini almalı ve bunlardan faydalanmalısınız. Fiziki konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

21 Aralık Yengeç burcu yorumu

Uzun bir yalnızlıktan sonradan fazla ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız sizde coşku yaratıyor. Panik yapmanıza gerek yok! İş yerinizde ortada dolaşan bir takım söylentiler ara sıra güvensizlik yaşamınıza niçin oluyor. Bugün beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Maddesel konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve ayar yoluna gidebileceğiniz bir gün. Uzun süredir ihmalkârlık ettiğiniz rahatsızlığınız başınıza tasa açmasın.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

21 Aralık Aslan burcu yorumu

Duyduğunuz sözler ve utangaç davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanınma fırsatı verin. Meslek yaşamınız son derece disiplinli bir dönemden geçiyor. Bu koşul size biraz bezginlik verebilir ama dişinizi sıkıp, tempoya girmeye çalışın. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Uykusuzluk ve aşırı bitkinlik enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz vakit ayırın.

16 Eylül Başak burcu yorumu

21 Aralık Başak burcu yorumu

Özel hayatınızda bir takım problemler var. Bencilce davranmanız, ilişkinizde onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevdiğinize aleyhinde daha anlayışlı olmaya çalışın. Üzerinize aldığınız bir işi başaramayacağınıza dair bir endişeniz var. İş konusunda önünüze meydana çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem. Çalışmalarınızda dürüst bir yol izleyerek amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Bedensel sıkıntılarınızın bazılarından kurtulmanız muhtemel. Kolesterollü besinlerden uzaktan durun.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

21 Aralık Terazi burcu yorumu

Hoşlandığınız birine, gereğinden fazla bedel veriyorsunuz. Bu birey, sizi bugünlerde düş kırıklığına uğratabilir. İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sıhhat konusunda gereksiz yere endişeleriniz var. ufak tefek sorunları fazla fazlasıyla abartıyor ve kendinizi negatif yönde dolduruyorsunuz.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

21 Aralık Akrep burcu yorumu

Bugünlerde sevgilinizi fazla eleştiriyorsunuz. Ona karşısında içinizde kesintisiz beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Sudan sebeplerle onu suçlamak yerine, güvensizliğinizin nedenini dile getirin. İş yoğunluğunuzun artması yüzünden strese girebilirsiniz. Kararlarınızı alırken duygularınıza değil mantığınızla onay vermeniz sizin açınızdan daha iyi olacak. Hobilerinize yaptığınız harcamalar pozitif göze batmaya başladı! Gözlerinizi denetim ettirin. Çektiğiniz başağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

21 Aralık Yay burcu yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, daha sonra pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında böylece umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili çoğu konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir sürekli sorunlar bugün bitmiş su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize egemen olmaya çalışın. Tansiyonunuzu denetim altında tutmak için tuz yiyeceklerden uzak durun.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

21 Aralık Oğlak burcu yorumu

İnatçılığınızın başat olduğu bir gün geçireceksiniz. Bir Takım kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine niçin oluyorsunuz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

21 Aralık Kova burcu yorumu

Sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet ediyorsunuz lakin bu sorun tek yanlı yaşanmıyor gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirseniz, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. İşyerinde duyacağınız bir takım haberler sizi şaşırtabilir. Siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Somurtkan halde sözleriniz yüzünden baskı durumda kalmanız mümkün. Bu aralar, epeyce patavatsız masraflar yaptınız. Harcamalar konusunda kendinize baskın olun!

16 Eylül Balık burcu yorumu

21 Aralık Balık burcu yorumu

Sevgiliniz üstüne fazlaca düştüğünüzü düşünmeye başladı. Bir vakit ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi fazla sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya bağlı bıkkınlık veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi dikkatsizlik etmeyin

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/21-aralik-sali-gunluk-burc-yorumlari.html