Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 22 Ekim Cuma gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

22 Ekim Koç burcu yorumu

Özel hayatınızda uyarı göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken itinalı olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız bir meslek görüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden kesin bir intiba, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta güvenilmez kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Seri hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

22 Ekim Boğa burcu yorumu

Sevgiliniz, arkadaşlarınıza ve işinize ayırdığınız vakti kıskanmaya başladı. Partnerinizin bu düşüncesini yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç lüzum yok. Yanlızlık duygusunu bir kenara bırakın, gücünüzle ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. Takdir ve teşekkür beklemek yerine, kendinizi ispata çalışın. Ciddiyetiniz, işinizdeki yerini sağlamlaştıracaktır. Bütçenizdeki denge bugünlerde birazcık bozulabilir. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

22 Ekim İkizler burcu yorumu

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Ama ara sıra, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını karşılamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık Durumu sorunları yaşamak istemiyorsanız, ufak sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

22 Ekim Yengeç burcu yorumu

Özel hayatınızdaki hissi yoğunluk sizin bu aralar birazcık kıskanç ve egoist olmanıza neden olabilir. Kontrolü elden bırakmamalısınız. Başkalarının elindeki, cebindeki ve kafasındakileri bırakın da kendi imkanlarınızı en iyi şekilde kullanmaya bakın. Kısmet ve kabiliyetlerinizin size hazırladıkları azımsanamaz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura veya hesapta olmayan bir masraf sizi üzebilir. Sizi korkutan bir sıhhat şikayetinizin çok manâlı olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

22 Ekim Aslan burcu yorumu

Özel yaşamınızdaki düzenli tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Fakat partnerinizle yaşayacağınız görünüm ayrılıkları konusunda da özenli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız değin galibiyet gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda fayda olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız aşırılık, fiziksel konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu denetim aşağıda yakalamak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun.

16 Eylül Başak burcu yorumu

22 Ekim Başak burcu yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız, meslek yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek rasyonel bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir kadeh ılık süt içmek yatıştırıcı olabilir.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

22 Ekim Terazi burcu yorumu

Partneriniz bir takım kararları elde etmek için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi birazcık daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Tesadüfen teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonradan pişmanlık duymak istemiyorsanız, çoktan tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

22 Ekim Akrep burcu yorumu

Sevgilinizle üzerine gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için şahane bir günde bulunuyorsunuz. Bu hitabe, beraberliğinizin ilerlemesine neden olabilir. İşinizle ilgili uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi mükemmel hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmaktan kaçının. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Son günlerde ihmalkârlık ettiğiniz sağlığınız başınıza tasa açabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

22 Ekim Yay burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için adım atmayı denemelisiniz. İlk adımı karşısında taraftan beklerseniz, gecikebilir. Biraz düşünürseniz, ilk hareketin size düştüğünü anlayacaksınız. İş ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle, çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu bu aralar fikirlerinizi kabul ettirme konusunda iddiacı olmaktan sakının. Yatırıma karşın girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı negatif etkilememesi için gün içinde dinlenmeyi ihmal etmeyin.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

22 Ekim Oğlak burcu yorumu

Kaprisler, inatlaşmalar, küçük küskünlükler aşk hayatınızı fazlasıyla zedeledi. Önümüzdeki günlerde ilişkinizi sarsacak bir sorun yaşayabilirsiniz. Şimdiden tedbirli olun! Ilave bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde olumlu netice alabileceksiniz. Hemencecik, hemencecik herkesle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Somut yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Gerginlik yaratan işlerden uzakta durun.

16 Eylül Kova burcu yorumu

22 Ekim Kova burcu yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız bir problem var. Rahatsızlık ve münakaşalara karşısında saldırılara geçmeyip rasyonel yolu seçin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya çaba etmelisiniz. İş yaptığınız kişilere verdiğiniz vaatleri yerine getirmiyorsunuz, üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışıyorsunuz. böylece cesaretsizlik, esnekliği kaybetme, değişikliklere armoni sağlayamama gibi durumlarla aleyhinde karşıya kalmanız muhtemel. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

16 Eylül Balık burcu yorumu

22 Ekim Balık burcu yorumu

Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi açıklama ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız bir iş görüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden muhakkak bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta güvenilmez kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/22-ekim-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html