Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 22 Ocak Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

22 Ocak Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki hatalı yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek ya da amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili kaygılı içindesiniz. Zaman gerektiren konularda birazcık daha dayanıklılık gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir masraf yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ama bu şart bütçenizi sarsmayacak.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

22 Ocak Boğa burcu yorumu

Bu değin kuruntulu olmanız, sizi güzel bir ilişkiden mahrum ediyor. Kendinizi biraz gevşetir ve rahatlatırsanız, aşk hayatınız herkesi kıskandıracak boyutlarda olacak. Bugün meslek çevrenizdeki kişilerin bir takım yalanlarıyla karşılaşmanız olası. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Değişik yaklaşımlarınızla özellikle meslek uygun üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanmaya çalışın. Bugünlerde para durumlarınız bir arz girift.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

22 Ocak İkizler burcu yorumu

Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadarsa, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş yerinizde stresli bir gün olabilir. Bilhassa patron ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız. Her konuya gösterişli yaklaşmanız mümkün. Gerçekte biraz ağırbaşlı olabilirseniz hayatınız daha dengelenmiş bir yapı kazanabilir. İçinde bulunduğunuz somut sıkışıklık daimi gözükmüyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

22 Ocak Yengeç burcu yorumu

Bugünlerde fazla duygusallıklar yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Kendinizi daha iyi anlatan davranışlar içine girmeli ve sezgilerinizden de emin olmalısınız. İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Bir önerge alabilirsiniz. Uzun zamandan beri sahip olmak isteyip de şimdiye kadar alamadığınız bir şey varsa bugün ona kavuşabilirsiniz. İş ilişkileri ve uğraşlarıyla ilgilenmenizi zorlaştırabilecek olaylarla karşılaşmanız olasıdır. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

22 Ocak Aslan burcu yorumu

Sevdiğinizle ilgili duygularınız harekete geçecek. Hoş fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız düş kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değiştirme aşk hayatınıza da yansıyacak. İşinizle ilgili alacağınız bir takım sıcacık bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe içten birkaç adım daha yaklaştıracak. Şu günlerde atacağınız bir takım adımlar, dürüst yerlere hücum etmek zorunda görünüyor. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

22 Ocak Başak burcu yorumu

Jurnal sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok artı, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize finansal yönden yardım vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

22 Ocak Terazi burcu yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha halden anlayan bir tavır içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Düş ettiğinizi işi gerçekleştirmek için kendi birikimleriniz beceriksiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Fakat bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bazı harcamalar birikiminizi eritebilir.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

22 Ocak Akrep burcu yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi anlatabilir, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. İş hedeflerinizi gözden geçirerek, gerçeklerle ve halihazırdaki şartlarla uyumlu ülkü getireceğiniz durağan bir gün. Amaçlarınıza ulaşmak için istikrarlı faydalanmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Kişisel harcamalarınız dışarıya fazla pozitif harcamanız var, bezginlik çekmemek için özenli olun. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa yalnızca dinlenmeye ihtiyacınız var!

16 Eylül Yay burcu yorumu

22 Ocak Yay burcu yorumu

Sevdiğinizden beklentilerinizin arttığı bir gün ama ona karşısında daha anlayışlı davranmaya çalışın. Yoğun beklentilerinize kapılmazsanız isteklerinizi rahatça anlatma imkanı bulacaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Fakat, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Fazla gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

22 Ocak Oğlak burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, aralıksız başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, birazcık ağır da olsa sonuca dürüst gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş uygun dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve güya haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir vakit etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan daha sonra borçlanırken daha itinalı olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

16 Eylül Kova burcu yorumu

22 Ocak Kova burcu yorumu

İlişkinizi çok artı sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu edinmek istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eski iş bağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı görüşler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınıza meslek açabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı bari geçici olarak biraz rahatlatacak.

16 Eylül Balık burcu yorumu

22 Ocak Balık burcu yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, mağdur durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek ya da amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili tez canlı içindesiniz. Zaman gerektiren konularda azıcık daha dayanma gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir masraf gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Oysa bu koşul bütçenizi sarsmayacak.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/22-ocak-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html