Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 22 Temmuz Perşembe gününün jurnal burç yorumları...

18 Temmuz Koç burcu yorumu

22 Temmuz Koç burcu yorumu

Bireysel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz ve meslek birliklerin siklet kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın serbest kalmasından yanasınız. Somut konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

18 Temmuz Boğa burcu yorumu

22 Temmuz Boğa burcu yorumu

Bireysel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine niçin oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranarak onun bazı tepkisel davranışlarına da hedef olabilirsiniz.

18 Temmuz İkizler burcu yorumu

22 Temmuz İkizler burcu yorumu

Bugün istediğiniz şartları sağlamak için yerinde değil. Kesintisiz bir metamorfoz içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı negatif etkiliyor. Kendiniz her zamankinden bambaşka hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.

18 Temmuz Yengeç burcu yorumu

22 Temmuz Yengeç burcu yorumu

İçsel çatışmalarınızın size hasar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı teftiş altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yerine getirmek için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada amaçlamak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

18 Temmuz Aslan burcu yorumu

22 Temmuz Aslan burcu yorumu

Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözeceğinizin farkındasınız. Düşünceleriniz çabuk ve yoğun duygular içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli şartları kısa sürede oluşturacaksınız. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir.

18 Temmuz Başak burcu yorumu

22 Temmuz Başak burcu yorumu

Duygusal değişimler içindesiniz. Bugün, gireceğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, sizi yorabilir. İdealleriniz doğrultusunda isteklerinize yaklaşıyorsunuz. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

18 Temmuz Terazi burcu yorumu

22 Temmuz Terazi burcu yorumu

Yönetilmekten nefret ettiğiniz için işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Bugün her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hissi konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

18 Temmuz Akrep burcu yorumu

22 Temmuz Akrep burcu yorumu

İçinde bulunduğunuz ortamı, olduğu gibi sevmeye çalışıyorsunuz. Yaşanan sahteliklere aleyhinde gelişen tepki reaksiyonlarınız sizi rahatsız ediyor. Haksızlığa uğradığınızı düşünerek kesintisiz şikayet etmek yerine sıkıntınızı açıklama etmelisiniz.

18 Temmuz Yay burcu yorumu

22 Temmuz Yay burcu yorumu

Egolarınızın yüksek olması sizi ön sıralara taşıyacaktır. Bugün, Ay yığın evinizde ilerlerken, mesleğinizle ilgili yaşam rotanızı belirlemelisiniz. Özellikle hırslarınızı iş disiplininizle birleştirecek ve egzersiz temponuza iddiacı bir tavır geliştireceksiniz. Becerikli yönlerinizi daha artı vurgulamanız gerektiğine kendinizi inandırmalısınız.

18 Temmuz Oğlak burcu yorumu

22 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. İşlek zekanız bir uçtan bir uca bir takım engelleri aşacaksınız. İşinizle ilgili yaşadığınız olumlu gelişmeler, sizi çevrenize karşı öbür kılıyor. Keyfiniz yerine geliyor.

18 Temmuz Kova burcu yorumu

22 Temmuz Kova burcu yorumu

Bulunduğunuz ortamlarda hiçbir şey yapmasanız da, uyarı çekeceğiniz özel bir gün. Ay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde olumlu yansımalar sunuyor. Hem özel yeteneklerinizi ilerletmek için uygun bir gün. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak incelemeler yapmalısınız. Bugün, hak duygunuz epeyce yoğun.

18 Temmuz Balık burcu yorumu

22 Temmuz Balık burcu yorumu

Kişisel gücünüzü karşısında tarafa aktarabileceğiniz ve meslek birliklerin ağırlık kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın bağımsızlık kalmasından yanasınız. Somut konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/22-temmuz-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html