Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 23 Ekim Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

23 Ekim Koç burcu yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Şehvetli açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Rahat, sevinç ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir vakit daha beklemeniz zorunlu. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Bedensel konulardaki sıkışıklığı pozitif abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

23 Ekim Boğa burcu yorumu

İlişkinizi ilerletmek adına yaptığınız her şeye karşın, istediğiniz noktaya ulaşamamış olmanın çaresizliği, sizi yeni ama belirsiz bir yöne içten yol almak zorunda bırakabilir. İşinizle ilgili bundan böyle pozitif düşünmelisiniz. Yaşadığınız değerli tecrübeleri birbirine bağlayarak buna tarafından hareket edin. Kariyeriniz için mücadelenizde birazcık soluklanmalısınız. Önünüze açılan hoş geleceğin bilincine varın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

23 Ekim İkizler burcu yorumu

Hayat arkadaşınız gibi görünen sevgilinizi, fazla sevmenize ve onunla olmadan fazla hoşlanmanıza karşın, yaşamınızdaki diğer kayda değer kişileri unutmayın. İş yerinde dolaşan dedikodulara süre, vakit kulaklarınızı tıkasanız da, sandığınızdan çok tesir aşağıda kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla sorununuz yok, sizin sorununuz sizden daha yetkili kişilerle. Finansal konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat!

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

23 Ekim Yengeç burcu yorumu

İlişkiniz baştan başa gözden kaçırdığınız bir takım hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, fakat sizin de elinizden hemen hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, deneyim edineceksiniz. Baht da size yardıma gelecek. Maddesel sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz muhtemel. Uzun zamadır aralıksız sağlık durumu probleminize de bundan böyle bir çözüm bulmalısınız.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

23 Ekim Aslan burcu yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni pat diye değiştirmeye kalkmanız, olumlu sonuçlar getirmez. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere kullanışlı yok! İşleriniz bugünlerde biraz kompleks gibi. Iki Taraflı meslek yaptığınız bir birey, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bir Takım işleri dışında gördürecek veya dışardan destek alacaksınız. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya uyarı edin. Stresten kaçınarak ya da stresi en üye indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

23 Ekim Başak burcu yorumu

İçinizden yükselen aşk duygularınızı olumlu yönde kullanarak kaygılarınızdan kurtulup, sevdiğinizle sıcak diyaloglar içine girebileceğiniz bir gün. Meslek yaşantınızda artı iyimserliğiniz sebebiyle ara sıra kaybediyorsunuz, ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden hiç de az değil. yine de birazcık kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

23 Ekim Terazi burcu yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir zaman daha tanımalısınız. Üzerine üzerine giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Mali konularda tedbirli yatırımlara tartma vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

23 Ekim Akrep burcu yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kesin olmayan kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu birey egoist, hesapsızca karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, zorlama yapan, sert birisi. Sizinle defalarca rekabet halinde. Ona aleyhinde titiz ve ihtiyatlı olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

16 Eylül Yay burcu yorumu

23 Ekim Yay burcu yorumu

İlişkinizi kalıcı bir beraberliğe planlamak için, ortak kıskançlıklardan kaçınmalısınız. Her Tarafta umudunuzun yeşerdiği bu birliktelikte, biraz aceleci davranmanız gerekiyor. İş yerinde boş yere kendinizi üzüyor, çevrenizde size tabi kimseleri de tasalandırıyorsunuz. Bir meseleniz değil, olsa da bunu birlikte çözeceğiniz kimseler de var. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık durumu sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

23 Ekim Oğlak burcu yorumu

Siz yaşadığınız ilişkiyi bitirseniz de, o her yerde birlikte edinmek için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden bu konuda destek istiyor, fakat sizi yolunuzdan döndüremeyecek gibi. İş yerinde yaşadığınız etraf sinirlerinizi bozuyor. Bugün şiddetli bir ısrar aleyhinde direncinizi yitirebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir seyahat, bugünlerde gerçekleşebilir. Sıhhat açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

16 Eylül Kova burcu yorumu

23 Ekim Kova burcu yorumu

Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek, ya da amaçladıklarınızdan caymak durumunda kalabilirsiniz. Bilhassa meslek hayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yeni meslek bağlantılarının yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı azıcık yoluna sokacak.

16 Eylül Balık burcu yorumu

23 Ekim Balık burcu yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta realist olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan artı bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Refah, mutluluk ve galibiyet elde edeceksiniz. Lakin bunun için bir süre daha beklemeniz zorunlu. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Fiziksel konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/23-ekim-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html