Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 23 Eylül Perşembe gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

23 Eylül Koç burcu yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek sorunları büyütmeyecek, ilişkilerinizi sıcak ve enerjik bir biçimde sürdüreceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve halden anlayan olmanız beraberliğinizi olumlu etkileyecek. İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, tamamen tahlil ederek karar almalısınız. Bu Vesile Ile mümkün hataları da önlemiş olursunuz. Düşüncelerinizi açıklamaktan sakınmayın. Para sıkıntınız olduğu söylenemez, ama yüksek istikrarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize niçin olabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

23 Eylül Boğa burcu yorumu

Bitirdiğiniz bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir. Bu şart sizi derinden etkilese bile epeyce enerjik bir yapıya sahip olduğunuz için bu durumun üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Eski hatıraların etkisinden kurtulmanıza az kaldı. İşbirliği içinde olduğunuz bir takım kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Buna dikkat edin. Tedbirli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntınız olmayacak. Sağlığınızın uygun oluşu sizin için kısmet.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

23 Eylül İkizler burcu yorumu

Birinin kalbini galip gelmek adına ısrarlı aramalarınız, onun sizden daha da uzaklaşmasına niçin oluyor. Bu konuda zamana güvenip sabretmelisiniz. Beklemediğiniz garip gelişmeler, ilişkinizle ilgili yeni kararlar almanıza yol açacak. Son zamanlarda işlere yoğunlaşmakta güçlükler çekiyorsunuz. İş ortamınızdaki birtakım çekişmeler sizi isteksizleştiriyor. Bu gönülsüzlüğün doğal olduğunu düşünmek sizi yanıltabilir. Yeni bir fiziki yatırıma girişmek için bir vakit daha beklemeniz içten olacak.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

23 Eylül Yengeç burcu yorumu

Onu daha yakından tanımaktan çekinmeyin. Bağlanma korkunuz, duygularınızı engelleyemiyor. Kendinizi bu konularda sınırlamanızın hakiki nedenlerini keşfetmeye çalışın. Kendi düşüncelerinizi transfer, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabileceğiniz bir toplantıya katılacaksınız. Bugünlerde sizden belirlenmiş konularla ilgili, alışılmışın ötesinde çabalar beklenebilir. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün somut sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

23 Eylül Aslan burcu yorumu

Hissi hayatınız baskı bir dönemden geçiyor. Bir Takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklardan sonra her şey temize çıkacak ve rahatlayacaksınız ama önce güçlük çekeceksiniz. Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir. İş ilişkilerinde bazı düş kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyin tavırların neden olduğu incinmeler, birtakım sorgulamalara değin gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Beklemediğiniz bir takım para girdileri, uzun süreli rahatlamalar getirebilir.

16 Eylül Başak burcu yorumu

23 Eylül Başak burcu yorumu

İlişkinizle ilgili çoktandır vermiş olduğunuz bir takım kararların, artık gününün geldiğini düşünmeniz, yakın çevrenizde hatalı zamanlama olarak değerlendiriliyor. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Doyumsuz bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz eleştirel bakmanıza niçin olabilir. Fazla özel bir konuda her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gerekiyor.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

23 Eylül Terazi burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız şehvetli bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bir takım sorunlarınızı derhal yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza meydana çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi kullanarak, çok bereketli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir arz para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

23 Eylül Akrep burcu yorumu

İlişkinizde karakter çatışmaları yaşamamak için onun da açlık ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha fena ülkü gelmesine neden olabilir. Son derece yoğun bir iş ortamının içine gireceksiniz. Mesleki faaliyetlerinizin artmasıyla birlikte yeni ve aydınlık fikirleriniz olabilir. Ama, karar atamak için hemen şimdi erken. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin.

16 Eylül Yay burcu yorumu

23 Eylül Yay burcu yorumu

Özel hayatınız da mutlu olmak için çok şeyler yapıyorsunuz. Göze aldığınız fedakarlıklar var. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Bazıları için birazcık daha zaman gerekebilir. Bugün beklediğiniz işle ilgili gelişmeler de bir takım gecikmeler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu bir davranış içinde olmanız, sizin ve beraber çalıştığınız şahısların işini kolaylaştırabilir. Aceleci olmayın. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

23 Eylül Oğlak burcu yorumu

Hissi anlamda istediklerinizi yaşayabilecek ortamlarda bulunmayı isteyebilirsiniz. Sözlerinizden geri dönmeniz ve verdiğiniz kararlardan geri adım atmanız şiddet olacak. Hoşunuza gitmeyen konularda yorumlarda bulunacak ve sizi engelleyen olayları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Size fazla çekici gelen meslek tekliflerini, ileride tedirgin durumlara düşmemek için gözünüzde fazla büyütmeden araştırmalısınız. Gönlünüzün zenginliği size bir yarar sağlamıyor.

16 Eylül Kova burcu yorumu

23 Eylül Kova burcu yorumu

Bugünlerde fazla alıngansınız. Sevgilinizden beklediğiniz fedakarlıkların istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz sizi gerginleştirebilir, aranızda çıkacak tartışmaları büyütmemeye çalışın. Meslek hayatında riski seviyorsunuz. Bir Takım girişimlerinizde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Fazla soğuk yiyecekler ve içecekler sizde hassasiyet yaratıyor.

16 Eylül Balık burcu yorumu

23 Eylül Balık burcu yorumu

Özel hayatınızdaki küçük sorunları büyütmeyecek, ilişkilerinizi sıcak ve dinç bir biçimde sürdüreceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve anlayışlı olmanız beraberliğinizi olumlu etkileyecek. İşinizin tehlikeli alanlarında acele etmeden, tamamen tahlil ederek karar almalısınız. Bu Vesile Ile muhtemel hataları da önlemiş olursunuz. Düşüncelerinizi açıklamaktan sakınmayın. Para sıkıntınız olduğu söylenemez, ama yüksek istikrarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize niçin olabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/23-eylul-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html