Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 23 Kasım Salı gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

23 Kasım Koç burcu yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres son vermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket hatıra bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, lakin ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz değil! Istek ve heveslerinize en iyi ve en muhakkak şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi gerçekleştirmek zorunda kalmanız muhtemel. Bir yakınınıza istemeye istemeye de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

23 Kasım Boğa burcu yorumu

İlişkiniz bir değişimden geçiyor. Siz ve partneriniz ilişkinizin amaçlarıyla ilgili bir çelişki içinde iseniz, bütün sorunlarınızı açıkça dile getirin. Bu günlerde kendi sorunlarınızı dışardan destek almadan çözebilecek durumda değilsiniz. Sizi sevenlerden de takviye alabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize niçin olabilir. Şu sıralar sıhhat sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize uyarı edin.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

23 Kasım İkizler burcu yorumu

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun cana yakın davranışları sizi günden güne aşka dürüst götürüyor. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Fazla güvendiğiniz bir dostunuzdan alacağınız bir takım haberler hemen şimdi dar tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan fazla üzülürsünüz. Yemek Yemek saatleri dışarıda kesintisiz bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

23 Kasım Yengeç burcu yorumu

Gün içinde aşk hayatınızda karşılaşacağınız sürpriz olaylar bazı üzüntü ve korkularınızın tekrar gün yüzüne çıkmasını sağlayabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız arasında yumuşaklığınızı istismar edenler var. Ezilmek istemiyorsanız, gereken yerde aleyhinde çıkmasını bilin. İstemeden de olsa içinde bulunacağınız bir para tartışması sizi negatif anlamda etkileyecek. Itinalı olun! Uzun süredir yaşadığınız sağlık durumu problemlerinden kurtuldunuz, şu anda sıra kilolarda.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

23 Kasım Aslan burcu yorumu

Bugünlerde gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Öncelikle size serbest ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu beraberlik, yeni sıkıntılara ve yeni mutsuzluklara götüren bir kapıyı da açabilir. Biten ilişkinizin sıkıntılarını unutmadan başka bir beraberliğe adım atmayın! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmamalısınız. Kendinizi koşullandırmayın. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Gıda değeri yüksek olan gıda ve içecekleri tercih edin.

16 Eylül Başak burcu yorumu

23 Kasım Başak burcu yorumu

Sevgilinizle yeni kırgınlıklar yaşamamak için sert çıkışlar göstermekten kaçının. Sizi kırmış olan partneriniz, pişmanlık içinde kıvranıyor. Her ikinizden biri adım atmalı! Bugün meslek yerinde zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda böylece çok işle birdenbire meşgul almak zorunda kalabilirsiniz. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Titiz harcıyor, lakin yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de uygun. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi artı zorlamayın.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

23 Kasım Terazi burcu yorumu

Üzerinizde yıldızların birbirleri ile ters tesirleri var. Özel hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizin akıcı gitmesinin tek koşulu sizin geçmişten en ince ayrıntısına kadar kopmanız. Son günlerde işinizle ilgili sorumluluklarınız yüzünden başınız dertte. Hissettiklerinizde haklısınız ama bugün ne kadar derin düşünürseniz öyle çıkmaza girebilir ve çözüm bulmakta, karar vermekte pek zorlanırsınız. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

23 Kasım Akrep burcu yorumu

Kendi duygularınızı sevgilinizle paylaşmak, birbirinize duyduğunuz sevgiyi daha da büyütür. Ona ne kadar alt olduğunuzu söylemek tatmin edici olmaz; davranışlarınızla da bunu vurgulayın. Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayabilir. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri minik de olsalar ciddiye almalı, bir uzmana görünmelisiniz.

16 Eylül Yay burcu yorumu

23 Kasım Yay burcu yorumu

Hoş ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Bilgece davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk batmış ve hayat boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Egzersiz hayatında, dikey başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu gösterilmek için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Somut birikiminizi değer biçmek konusunda, bir yakınınız size yardım olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

23 Kasım Oğlak burcu yorumu

Karamsarlığı bir kenara bırakırsanız, kendinizi enerjik ve sağlıklı hissedebileceğiniz bir gün. Sevdiğiniz kişiyle diyalogunuzda daha özenli ve anlayışlı olmalısınız. Sorunları içinize atmak yerine birlikte olduğunuz kişiyle paylaşmayı deneyin. Böylece problemlerin büyümesine de engel olmuş olursunuz. İşle ilgili konularda aldığınız bir takım kararlar olumlu netice vermeyebilir. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Sağlık Durumu sorunu olan bir arkadaşınız bilhassa sizden ilgi bekliyor.

16 Eylül Kova burcu yorumu

23 Kasım Kova burcu yorumu

Sona Ermek üzere olan ilişkinizi bırakmayı istemeyebilirsiniz, ama unutmayın ama değişim zaruri bir şeydir ve ilişkiler doğal olarak başlarlar ve biterler. Üçüncü bir birey bu değişmenin nedeni olabilir. İşinizle ilgili yeni istekler içine girecek ve bunları yerine getirmek için harekete geçeceksiniz. Yapabileceklerinizden artı mesuliyet almaktan kaçının. Parasal konulara karşın yeni gelişmeler meydana gelecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Balık burcu yorumu

23 Kasım Balık burcu yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve gerginlik sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, fakat apaçık gerçekleşen hiçbir isteğiniz değil! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en belli şekilde fakat kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi gerçekleştirmek zorunda kalmanız olası. Bir yakınınıza gönülsüzce de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/23-kasim-sali-gunluk-burc-yorumlari.html