Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 24 Eylül Cuma gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

24 Eylül Koç burcu yorumu

Çoğu alanda şanslı olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya çalışın. Mesleki yeteneklerinizin, bireysel yaratıcılığınızın ve girişimci yanınızın günlük yaşantınızda daha artı işlevsel olduğunu göreceksiniz. Bugün meslek yerinde birtakım problemler olabilir. O yüzden biraz yalnız çalışmaya çaba edin. İkili diyaloglardan kaçının. Bir Takım harcamalarınız gerçekten fazla gereksiz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

24 Eylül Boğa burcu yorumu

Özel hayatınızda düzenli, dengelenmiş, neşelendirici olmanız, ilişkinizi geliştirmenizi ve sahip olduğunuz beraberliği yarınlara taşımanızı kolaylaştıracak. İş hayatınızda yeni olanaklar ve imkanlar var. İşinizde, üstünüz konumunda olan bir takım kimselerin desteğini ve beğenilerini kazanarak önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Kendi gayretinizin ve çalışmalarınızın sonucu da iyi olacak. Maddi alandaki kararlılığınızın ve prensiplerinizden ödün vermemenizin meyvelerini toplamaya başlayacağınız bir dönem.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

24 Eylül İkizler burcu yorumu

Aşk hayatınız çok iyi. Çekiciliğinizin arttığı bir dönemde olduğunuzu siz de fark ediyorsunuz. Çevrenizin ilgisi size bunu sık sık hatırlatıyor. Yeni insanlarla tanışıp güzel maceralar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız konuyla ilgili olarak yaratıcılığınızın belirlenmiş koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açıyor. Ortaya az önce koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen gerçi gelecek endişeniz var.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

24 Eylül Yengeç burcu yorumu

Sevgilinizle ilgili endişeleriniz sizi kavgacı davranışlara yöneltiyor. Partnerinizin iş ilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Kavgacı muamele etmek yerine, bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. ara sıra meslek ortamında yaptığınız gevezelikler, meslek sırlarının açığa çıkmasına neden olabilir. Uzun vadede düşündüğünüz süre bunlar problem yaratabilir. Bugün tüm konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde menfaat var.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

24 Eylül Aslan burcu yorumu

Bir Zamanlar tanıdığınız kişilerin sizi araması ya da karşılaşmalar yaşamanız olası. Bu şart sevdiğinizle ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Hayatınızda biri yoksa sürpriz ilişkiler sizi heyecanlandırabilir, macera yaşmak isteyebilirsiniz. Yolunda gitmeyen işlerinizle ilgili azıcık evhamlı ve karamsar duygular içine girmeniz muhtemel. Olaylara olumlu açıdan bakmaya özen gösterin. Son derece enerjik ve azıcık zorlayıcı davranmanız mümkün. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yararlı olacak.

16 Eylül Başak burcu yorumu

24 Eylül Başak burcu yorumu

Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenize aşk yaşamınızı dahil etmemelisiniz. Sevgilinizin mutluluğunuzda payı daha büyük, bunu unutmayın. Mesleğinizle ilgili alacağınız kararlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye askıya alma şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri ayarlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üstteki edebilir.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

24 Eylül Terazi burcu yorumu

Aşk yaşamınızdaki dalgalanmaları sürüncemede bırakmamanız gerekiyor. Bu dalgalanmalardaki sıkıntıyı tek başınıza yaşamadığınızı bilmelisiniz. İş arkadaşlarınıza aleyhinde birazcık tartışmacı ve heyecanlı bir söylev içinde bulunabilirsiniz. Ama, insan ilişkileriniz kompleks olsa bile son derece hareketli olacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni grupların arasına katılabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddesel konulardaki sıkıntınız çözümleniyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

24 Eylül Akrep burcu yorumu

Hoşlandığınız kişiye ısrarcı davranmakla hata yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişinin zamana ihtiyacı olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp daha sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Mali konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın.

16 Eylül Yay burcu yorumu

24 Eylül Yay burcu yorumu

Özel hayatınızdaki küçük problemleri aşmanız olası. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Son günlerde mesleğinizle ilgili verdiğiniz bir takım kararlardan geri adım atmanız gerekecek. Almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bir takım umutları bitmiş yeşertebilir. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

24 Eylül Oğlak burcu yorumu

Yıldızlar aşk hayatınızı parlatıyor. Sevgilinizle tam bir ahenk içinde olacaksınız. İş uygun sizin dışınızda gelişen olaylara şehvetli tepkiler verebilir, irtibat sorunları yaşayabilirsiniz. Kafanızda çoğu plan olabilir fakat bunları hayata geçirmeyi ertelemeniz, başarıya ulaşmanızı geciktirebilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Bu konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi asla yanıltmıyor. Sağlığınıza, özellikle solunum yollarınıza dikkat edin.

16 Eylül Kova burcu yorumu

24 Eylül Kova burcu yorumu

İlişkinizde tartışmaktan ve tartışma etmekten hoşlanmıyorsunuz. Bu durumun oluşmasına müsade vermeyin. Gizli davranmanızı engelleyen sorunları çözebilir ve bilmediğiniz konuları araştırmaya çalışabilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olması nedeniyle işinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bugün sezgilerinizden destek alın. Yaratıcılıkla ilgili konulardaki potansiyelinizi kullanmaya çaba gösterin. Kazandığınız paranın geldiği gibi gitmesi, sizi yeni gelir kapıları aramaya yöneltmeli.

16 Eylül Balık burcu yorumu

24 Eylül Balık burcu yorumu

Birçok alanda uğurlu olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya çalışın. Mesleki yeteneklerinizin, kişisel yaratıcılığınızın ve girişimci yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonksiyonel olduğunu göreceksiniz. Bugün meslek yerinde birtakım problemler olabilir. O yüzden birazcık yalnız çalışmaya gayret edin. İkili diyaloglardan kaçının. Bir Takım harcamalarınız doğrusu çok lüzumsuz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/24-eylul-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html