Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 24 Kasım Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

24 Kasım Koç burcu yorumu

Ahenklilik acilen sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşı sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de ağırbaşlı olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Artı kilolarınızla vedalaşma vakti!

16 Eylül Boğa burcu yorumu

24 Kasım Boğa burcu yorumu

Çaresiz bir aşkın peşinden koşmayı bir kenara bırakın. Çevrenizdeki insanlara biraz kısmet vermeli, hayatınız için dürüst kararlar almalısınız. İlgisizliğe katlanma edemiyorsanız ona göre bir seçim yapın. Öğle saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermemek için içten anlattığınızdan ve anladığınızdan muhakkak olmalısınız. Beklediğiniz para açık havada ummadığınız bir talih olacak. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin boşboğaz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

24 Kasım İkizler burcu yorumu

Aşk hayatında önemli şansın dönmesi gündeme gelebilir. Bu yeni durumların sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratmaması için daha titiz olmanız gerekiyor. Mesleğinizle ilgili kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün. Problem ve güçlüklere dayanma azmini göstermelisiniz. Bu olaylar kendinize olan saygınızı kaybettirmesin, zamanla hepsinin çözüme kavuşacağına inanın. İş yaşamında doğabilecek bedensel sıkıntılar, kişisel seviyede de yansımalarını gösterebilir. Hazmedilmesi güç olan besinlerden uzak durun.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

24 Kasım Yengeç burcu yorumu

Bu özel günde, sevgilinize, düşüncelerinizi daha iyi anlatın, bu imkana sahip olacaksınız. İlişkinizde saygı ve itibar sağlamak sizin için şimdi daha kayda değer olacak. Bugün hem aklınızın, ayrıca de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, fakat yenilikleri yeterince peşine düşüp takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Önemli harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünmeye başladınız. Bünyenizin güçsüzlüğü sebebiyle hastalanmanız muhtemel. Ihtiyatlı olun.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

24 Kasım Aslan burcu yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol yeğlemek istiyorsunuz. Oysa yaşadıklarınızı hatırından çıkmak için kendinize birazcık süre tanıyın. Bundan daha sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılması mümkün fazla gerekçeniz değil. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir. Genel bir maddi kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

16 Eylül Başak burcu yorumu

24 Kasım Başak burcu yorumu

Fazla iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından antipatik konuları pozitif büyütmeyeceksiniz. Mali açıdan yapacağınız şansın dönmesi ve yenilikler, işinizde de hedeflerinize daha kuytu erişmenize asistan olacak. Lakin sırası gelmişken doğabilecek diğer fırsatları da göz ardı etmeyin. Sağlık alanında azıcık daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kimi zaman yaşadığınız gerginlik ve bıkkınlık sizi kabul edilemeyecek dek güçsüz bırakabilir.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

24 Kasım Terazi burcu yorumu

Eğer yeni bir aşka yelken açtıysanız bu sizin hayatınızın aşkı olabilir. başka biri gibi davranmayın. Kendiniz olun aşkınız sizi mutlu edecek. İş yerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi tehlikeli davranışlara yöneltmemeli. Yaşanan çoğu sorunun sizinle hiçbir ilgisi değil. Birikimleriniz hayalleriniz için tatmin edici değil, lakin ummadığınız kadar takviye göreceksiniz. Kendinizi yoğun zorlama aşağı hissetmeniz bilhassa mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

24 Kasım Akrep burcu yorumu

Bugün yakın çevrenizdekilerin dertleri ile uğraşmaktan kendinize süre ayırmanız kuvvet olabilir. Halbuki talih ve menfaatler bugün elinizin uzanabileceği yerde. Dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürümcede olan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve sonuca daha fazla yaklaşacaksınız. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, titiz olun. Ciddiye almadığınız bir sıhhat sorununuz var. Değersiz bile olsa bir uzmana görünün.

16 Eylül Yay burcu yorumu

24 Kasım Yay burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini partnerinizde aramayın. Cevap için kendinizi dinlemelisiniz. Kendinizde benimsemediğiniz bazı özellikler var, onların neler olduğunu bulup değiştirmeye çalışın. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda data sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Moraliniz iyi lakin yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi ufak hastalıklara karşısında özenli olmanızda üstünlük var.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

24 Kasım Oğlak burcu yorumu

Duygusal beraberliğinizde arada bir geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu davranmanız da ilişkinize kolaylık veriyor. İşinizle ilgili alacağınız bir haber, gününüzün kötü geçmesine sebep olacak. Akşama doğru haberin yalan yanlış olduğunu öğrenip, gizli bir nefes alacaksınız. Önemsemediğiniz minik harcamalar bir araya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor. Ciddiye almadığınız bir afiyet sorununuz var. Değersiz bile olsa kendinizi bir doktora göstermelisiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

24 Kasım Kova burcu yorumu

İlişkiniz, çözümü olmayan bir dönemece girmiş ve büyük muhtemelen güzel olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınızda, böylece çok iyi olmayan ilişkinin, doğal olarak bir sona vardığını kabulleneceksiniz. Bu aralar yeni bir iş girişimde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma doğru bol kazanç var. Uzun süredir yaşadığınız sıhhat problemlerinizi yakınlarınızın tamamen atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

16 Eylül Balık burcu yorumu

24 Kasım Balık burcu yorumu

Ahenklilik acilen sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üstünde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu şart aleyhinde sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de ağırbaşlı olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir ya da hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/24-kasim-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html