Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 20 Şubat Pazar gününün günlük burç yorumları...

25 Şubat Koç burcu yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Şehvetli açıdan fazla bir gün, fakat böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Rahat, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir vakit daha beklemeniz gerekli. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Fiziksel konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici.

25 Şubat Boğa burcu yorumu

İlişkinizi geliştirmek namına yaptığınız her şeye rağmen, istediğiniz noktaya ulaşamamış olmanın çaresizliği, sizi yeni lakin belirsiz bir yöne doğru hareket etmek zorunda bırakabilir. İşinizle ilgili bundan böyle fazla düşünmelisiniz. Yaşadığınız değerli tecrübeleri birbirine bağlayarak buna tarafından hareket edin. Kariyeriniz için mücadelenizde azıcık soluklanmalısınız. Önünüze açılan güzel geleceğin bilincine varın. Eliniz fazlasıyla açık, ama paylaşmacılığınıza bundan böyle bir hudut koymanız gerekiyor.

25 Şubat İkizler burcu yorumu

Yaşam arkadaşınız gibi görünen sevgilinizi, fazla sevmenize ve onunla olmadan fazla hoşlanmanıza karşın, yaşamınızdaki öteki manâlı kişileri unutmayın. İş yerinde dolaşan dedikodulara süre, süre kulaklarınızı tıkasanız da, sandığınızdan fazla etki altında kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla sorununuz değil, sizin sorununuz sizden daha yetkili kişilerle. Mali konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat!

25 Şubat Yengeç burcu yorumu

İlişkiniz her tarafında gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bir takım olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden derhal hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Somut sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz muhtemel. Uzun zamadır sürekli sağlık durumu probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

25 Şubat Aslan burcu yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni ansızın değiştirmeye kalkmanız, olumlu sonuçlar getirmez. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere kullanışlı yok! İşleriniz bugünlerde birazcık karmaşık gibi. Karşılıklı iş yaptığınız bir birey, sizi düş kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya uyarı edin. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

25 Şubat Başak burcu yorumu

İçinizden yükselen aşk duygularınızı olumlu yönde kullanarak kaygılarınızdan kurtulup, sevdiğinizle sıcak diyaloglar içine girebileceğiniz bir gün. Iş yaşantınızda fazla iyimserliğiniz sebebiyle bazen kaybediyorsunuz, ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden hiç de az yok. yine de birazcık şüpheci yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, çoktan para biriktirmeye başlayın. Sevdiğiniz yaşlıca birinin rahatsızlık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

25 Şubat Terazi burcu yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üzerine üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Finansal konularda dikkatli yatırımlara yük vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

25 Şubat Akrep burcu yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, lakin karşılık verip vermemek de güvenilmez kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi kendini düşünen, hesapsızca karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle her zaman rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve ihtiyatlı olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşı, bencilce öfkeleniyor. Finansal açıdan uğurlu bir dönem, değerlendirin!

25 Şubat Yay burcu yorumu

İlişkinizi kalıcı bir beraberliğe planlamak için, karşılıklı kıskançlıklardan kaçınmalısınız. Her Yerde umudunuzun yeşerdiği bu birliktelikte, biraz aceleci davranmanız gerekiyor. İş yerinde boşuna kendinizi üzüyor, çevrenizde size alt kimseleri de tasalandırıyorsunuz. Bir meseleniz yok, olsa da bunu birlikte çözeceğiniz kimseler de var. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sıhhat sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir.

25 Şubat Oğlak burcu yorumu

Siz yaşadığınız ilişkiyi bitirseniz de, o yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden bu konuda yardım istiyor, lakin sizi yolunuzdan döndüremeyecek gibi. İş yerinde yaşadığınız ortam sinirlerinizi bozuyor. Bugün şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşısında kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir gezi, bugünlerde gerçekleşebilir. Sıhhat açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

25 Şubat Kova burcu yorumu

Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizdeki hatalı yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek, ya da amaçladıklarınızdan sözünden dönmek durumunda kalabilirsiniz. Bilhassa meslek hayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yeni meslek bağlantılarının yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazırlanmış olun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı birazcık yoluna sokacak.

25 Şubat Balık burcu yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta realist olma zamanınız geldi. Şehvetli açıdan artı bir gün, lakin böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Rahatlık, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Ama bunun için bir süre daha beklemeniz zorunlu. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Fiziki konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/25-subat-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html