Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 26 Kasım Cuma gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

26 Kasım Koç burcu yorumu

İlişkinizin kendi ritminde gelişmesine izin verin. Hayat boyu süren ilişkilerin ivedi başlamadığını unutmayınız. Iş yaşantınızda üstleriniz göre takviye göreceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gün. Tehlike alabilme konusundaki cesaretiniz fiziki bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Karşılaştığınız olaylara akla yatkın çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları görebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

26 Kasım Boğa burcu yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki aykırı davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi her tarafta gözden geçirmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Ani gelişmeler karşısında coşku yapmak yerine, kendinizi toparlamalı ve yeni amaçlara yönelmelisiniz. Gece hayatına aşırı düşkünlüğünüz harcamalarınızı çoğalttı. Önümüzdeki günlerde sıkıntıya düşmemek için çoktan önleminizi alın. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

26 Kasım İkizler burcu yorumu

Özel hayatınızda laf sahibi olan biri var. Ona bu cesareti esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çözmeye çalışın. İş yerinde bundan böyle su yüzüne meydana çıkan bir anlaşmazlık herkesin sorunu haline geldi. Bu sorunu ortadan kaldırmadığınız sürece sevinçle çalışamayacaksınız. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, gerçi daha tedbirli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üstüne eğilin.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

26 Kasım Yengeç burcu yorumu

Çevrenizde sizi albenili bulan ve aralıksız izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu değin birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizi bitap hissedeceksiniz, biraz dinlenmeyi deneyin. Bol bol su içmeniz gereken bir dönem. Vücudunuzda meydana gelen ödemden fakat su içerek kurtulabilirsiniz.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

26 Kasım Aslan burcu yorumu

Aşk hayatınızın geleceğiyle ilgili taşıdığınız endişeler ve şüpheler üzerinde fazla duruyorsunuz. Konuları bu değin abartmayın. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven, her güçlüğü, endişeyi değil edecek dek kuvvetli. İş hayatınız azıcık yorucu, ama mutlu bir etraf içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını alabilmeniz için, birazcık daha hevesli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızda tasarruf yaparak bütçenizi dengeleyebilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

26 Kasım Başak burcu yorumu

Sevgilinizle olan ilişkinizde titiz davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya niçin olabilir. İş arkadaşları aralarında bir hatalı kavrama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengelenmiş olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde ayrılmak size o kadar güç gelmemeli. Maddi konularda artı esnek davranmamanız gereken bir gün.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

26 Kasım Terazi burcu yorumu

İlişkinizi devam ettirmek isabetli bir şey olmasına rağmen, önünüzde birçok engel görünüyor. Amaçlarınızı ve isteklerinizi belirleyip, onlara doğru istikrarlı adımlarla yürümelisiniz. Mesleki faaliyetlerde ne kadar cesur davranır, açıksözlü ve dürüst olursanız galibiyet öyle büyük olur! Şansın da yardımı kendiliğinden gelecek. Fiziksel konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve ayar yoluna gidebileceğiniz bir gün. Kilo vermeye çalışıyorsanız, aldığınızdan daha çok kalori yakmalısınız.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

26 Kasım Akrep burcu yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üzerinde konuların çözümüne girmemelisiniz. Bu aralar işteki başarınızla müdürlerinizin büyük ilgisini çekiyorsunuz. Gelecekte de kayda değer projelere imza atacaksınız. Kazancınız uygun, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Uzun saatler masa başında bilgisayar uygulamak göz sağlığınızı bozuyor.

16 Eylül Yay burcu yorumu

26 Kasım Yay burcu yorumu

İlişkinizin gelişmesine bir takım şeyler engel oluyor. Bu, zahmetsizce aşılabilecek bir engel yok gibi. Engeli aşabilecek adımları atmak için, sorunu net bir şekilde tanımlamanız gerekiyor. Herkesin sizin dek dürüst olmasını beklemeniz kusur. Hele bunu meslek yaşamında tanıdığınız insanların yüzüne vurmanız daha da büyük hata. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden artı abartıyorsunuz. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

26 Kasım Oğlak burcu yorumu

Sevgilinizle problemlerinizde, anlayışlı davranmayı deneyin. Dostlarınızın önerileri, sıkıntılarınızdan kurtulmanızda etkili olacak. Bugünlerde ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size bedensel ve manevi açıdan başarı getirecek. İstemeden de olsa dostlarınızı ihmal etmek, canınızı sıkabilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz, hakkınızı koruyun. Gayet dinç ve dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

26 Kasım Kova burcu yorumu

Bazı durumlarda ana meseleden kopup ufak bir detayın peşinden sürükleniyorsunuz. Bugün sevgilinizle yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne değin yanlış bir yol izlediğinizi size gösterecek. İşinizle ilgili sizi bir karar için zorlayacaklar, sakın oldu-bittiye gelmeyin. Herkes kendi çıkarını düşünüyor, siz de menfaatlerinizi düşünün. Siz yok, başka biri size uysun! Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı daha alçak üst edebilir. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu.

16 Eylül Balık burcu yorumu

26 Kasım Balık burcu yorumu

İlişkinizin kendi ritminde gelişmesine izin verin. Hayat boyu süren ilişkilerin ivedi başlamadığını unutmayınız. Meslek yaşantınızda üstleriniz göre yardım göreceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gün. Tehlike alabilme konusundaki cesaretiniz somut bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Karşılaştığınız olaylara mantıklı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları görebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi muhtemel. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/26-kasim-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html