Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 28 Ekim Perşembe gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

28 Ekim Koç burcu yorumu

Bugün istikrarlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza aleyhinde şahlanmış tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşma sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı aşağı hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

28 Ekim Boğa burcu yorumu

Yeni yeni beraber olmaya başladığınız kişiye karşısında yaklaşımlarınız giderek olumlu olmaya başladı. Aşk hayatınızda mutlu olmanız bütün yaşamınızı olumlu olarak etkileyebilir. Çok önce yaptığınız ve ola ki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını, bugün yarın alacaksınız. Verdiğiniz sözleri unutmazsanız, sizin için sürprizlerle batmış bir gelişme gözüküyor. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları ölçmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

28 Ekim İkizler burcu yorumu

Bugünlerde aşk konularında uğurlu birisiniz. İlgisini çok çektiğiniz birine, sizi tanıması ve iç dünyanızı keşfetmesi için olasılık tanıyın. İşinizle ilgili beklediğiniz bir haber bugün, yarın size ulaşabilir. Para biriktirme isteğiniz artan bir şekilde ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Fakat bir gün fazla pişman olabilirsiniz. Bunlar sonradan size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

28 Ekim Yengeç burcu yorumu

Bugün gizli etmek, bir şey kaybetmemek istiyorsanız etliye sütlüye o kadar karışmayın! Zira yıldızların üzerinizdeki ters etkisi ile iyi de yapsanız, iyi de söyleseniz ters anlaşılması mümkün. Bugün meslek uygun birazcık düşünceli ve düzensiz olabilir, manâlı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Ama, endişelenmeyin, kuruntular yüzünden kendinizi tedirgin etmekten kaçının. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Yapacağınız sporlar ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata emrindeki biri haline getirecek.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

28 Ekim Aslan burcu yorumu

Bugün başınızda kavak yelleri esecek, büyük bir iyimserlik içinde olacaksınız. Kendinizi fazla mutlu göreceksiniz. Yıldızların üzerinde fazla olumlu tesiri size bu imkânı verecek. Mesleğinizde doyumsuz biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması azıcık doyumsuz görünmenize neden olabiliyor. Azıcık daha tevazu yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Kenara para ayıracak durumunuz değil. Bu duruma bir çare bulun! Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

16 Eylül Başak burcu yorumu

28 Ekim Başak burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı negatif etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Fakat bu hataların aşağı ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına ayrılmak ve artı zorlamamak en iyisi. Çok düşüncesiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için özenli olun.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

28 Ekim Terazi burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili kuşkularınız var. Ama ilişkinizi bir kusur olarak ele almanız için demin çok erken. İlişkiniz namına yapabileceğiniz çok şey var. Çıkış yolu aradığınız bir meslek probleminiz var. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz. Bunu beraber çalıştığınız kişilerle paylaşmanız gerekecek. Elinizin altındaki fırsatı iyi değerlendirirseniz yeni imkânların arkasında koşmakla kendinizi harab etmezsiniz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var. Küçük afiyet şikayetlerinizin nedenlerini öğrenin.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

28 Ekim Akrep burcu yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını mükemmel değerlendirmenize karşın, aslı olmayan korkularınız var. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. İşinizle ilgili gelişmeler sizi hoşnut edecek. Daha önce farkına varmadığınız bir takım durumların farkına varabilir, isteklerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir hitabe içinde olayları izleyip, gelişmeleri beklemeyi tercih edin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

16 Eylül Yay burcu yorumu

28 Ekim Yay burcu yorumu

Aşk işleri yolunda gidiyor, onun varlığı içinize refah dolduruyor. Lakin kızdığınız ve tartıştığınız huyları da yok yok. Endişelenmeyin, her beraberlikte olur bu. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeyin. İş ve özel yaşantınızda sorumluluk almaktan hiç çekinmiyorsunuz. Lakin azıcık da kendinize dikkat edin! Yakın bir gelecekte para endişeniz kalmayacak. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

28 Ekim Oğlak burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişiyle ilgili öğreneceğiniz bir takım sırlar sebebiyle, karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden, negatif bir tepki vermekten kaçının. Her şeyden çabuk sıkılma huyunuz yüzünden, elinizdeki işi de kaybetmek üzeresiniz. İş dünyanızda fırsat kapınızda, gerçekleşmesi için sizin de bir şeyler yapmanız gerekiyor. Para durumunuz her zamanki gibi, lakin siz gerçi boşuna endişeleniyorsunuz. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız uygun olabilir.

16 Eylül Kova burcu yorumu

28 Ekim Kova burcu yorumu

İlişkinizden soğudunuz lakin onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu yöneticilik etmeye çalışıyorsunuz. Partneriniz sizdeki değişikliğin farkında, bugün sizinle dobra dobra konuşmak isteyebilir. İşinizi seviyor ve çalışmaktan kaçınmıyorsunuz. İyi niyetli olmayan birisiyle müşterek bir proje içinde olmanız olası. Bu konuda size yapılan uyarılara kulak verin. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız fiziksel takviye, sizi fazla rahatlatacak. Minik bir afiyet sorunuyla keyfiniz birazcık kaçabilir.

16 Eylül Balık burcu yorumu

28 Ekim Balık burcu yorumu

Bugün istikrarlı bir davranış içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza aleyhinde öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza aleyhinde çözümcü bir teşebbüs sergilemeniz olası olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı aşağı hissetmeniz bilhassa mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/28-ekim-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html