Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 28 Mayıs Cuma gününün jurnal burç yorumları...

28 Mayıs Koç burcu yorumu

28 Mayıs Koç burcu yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların aktüellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzakta kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

28 Mayıs Boğa burcu yorumu

28 Mayıs Boğa burcu yorumu

Dostluk ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde topluluk topluluklara karşısında tepki oluşturabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Enerjik bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

28 Mayıs İkizler burcu yorumu

28 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün ruhani meseleler, dünya ve insanlık üzerine düşüncelere kendini kaptırmış olabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz gezegenin geleceği hakkında birtakım yeni görüşler duyabilir ve vaktinizin çoğunu onlar hakkında düşünerek geçirebilirsiniz. Hem bu hem de başka konularda bazı ateşli tartışmalara hazır olun. Muhakkak sizi epeyce içten etkileyebilecek fazla fazla şey öğreneceksiniz.

28 Mayıs Yengeç burcu yorumu

28 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Çevrenizle olumlu paslaşmalar içindesiniz. Sizin için önemli olan konular gündeme gelecek. Uzun zamandır beklediğiniz düşlerin gerçekleşmesi için sınırlarınızı zorlamalısınız. Güçleşen şartlarınız canınızı sıkmasın. Manâlı adımlar atmalı ama patavatsız ayrıntılardan da sakınmalısınız. Bugün, yeni dostluklara açık olacağınız bir gününüzdesiniz.

28 Mayıs Aslan burcu yorumu

28 Mayıs Aslan burcu yorumu

İdeallerinizden imtiyaz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap atamak zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuzu kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir alıştırma örneği vereceksiniz. Tehlikesiz yaşamaya itina gösteriyorsunuz.

28 Mayıs Başak burcu yorumu

28 Mayıs Başak burcu yorumu

Her türlü olaya bambaşka bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz.

28 Mayıs Terazi burcu yorumu

28 Mayıs Terazi burcu yorumu

Katıldığınız toplantılarda ayrı düşüncelerinizle uyarı çekebilirsiniz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyeceksiniz. Sistemli olmanız düşüncelerinizi özgürce savunmanız bazı çevrelerden tepki almanıza neden olabilir.

28 Mayıs Akrep burcu yorumu

28 Mayıs Akrep burcu yorumu

Belirli olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün içinde bulunacağınız şartları, önemli bir perspektif içinde değerlendireceksiniz. Moralinizin bozulmasını istemediğiniz için, bir takım konularda açıklama yapmaktan kaçınabilirsiniz.

28 Mayıs Yay burcu yorumu

28 Mayıs Yay burcu yorumu

İşinizde yaşadığınız hissi çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller aleyhinde pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden garip tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları kayda değer olacak.

28 Mayıs Oğlak burcu yorumu

28 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşısında tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. İş arkadaşlarınızın cesur olmasından yanasınız. Yeni kazançların arayışı içindesiniz.

28 Mayıs Kova burcu yorumu

28 Mayıs Kova burcu yorumu

Duygularınızdan oldukça belli olduğunuz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizde belirli bir mantık ölçüsü var ve siz zamanı kendi lehinize kullanan ender kişilerden birisiniz. İleri vadede kalıcı olabilecek anlaşmalar peşindesiniz. Bugün, bir takım olaylara yaklaşırken, hissi etkileşimden uzak kalmalısınız.

28 Mayıs Balık burcu yorumu

28 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün sakin ve tatmin edici bir gün olacak. Hala sonuca bağlamanız gereken bazı pratik sorunlar varsa, onların kolay şekilde çözümleneceğini göreceksiniz. Konuyla ilgili seçme şansınız varsa, mutlaka basit ve uzun zamana yayılacak çözümleri seçin. Zira bu aşamada hızlı şekilde ilerlemek böylece uygun yok...

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/28-mayis-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html