Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 8 Kasım Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

8 Kasım Koç burcu yorumu

Akılsız davranışlar sergilemeniz ilişkinize hasar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara uyarı etmelisiniz. İş disiplininiz . Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve birazcık da baskıcı bir davranış sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize karşın, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda avantaj var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza takviye edeceksiniz. Aileden birinin sıhhat sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

8 Kasım Boğa burcu yorumu

İlişkinizden memnun değilsiniz, bunu uygunca ona söylemelisiniz. mutlu görünmek sizinde hakkınız ve o hakka sahip çıkın. Alıştırma hayatında becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmanız yararınıza olabilir. Bir iş fırsatını değerlendirebilirseniz, daha büyük bir fırsatın kapısı aralanacak. Maddi konulara dikkat etmeli fakat bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları yaşamanız mümkün.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

8 Kasım İkizler burcu yorumu

Gönül işlerinizi arap saçına çevirmek için fırsat kollayan biri var, onun kıskançlığından kendinizi koruyun. Sırlarınızı daha iyi muhafaza edin. İşinizi gitgide artarak daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz defalarca dışarıdaydı, şu anda bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha dalgın harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız muhtemel. Bir Takım durumlarda fazla hiddetleniyor ve baş ağrısı çekebiliyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

8 Kasım Yengeç burcu yorumu

Duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden bambaşka şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ama, sizin de ona aleyhinde daha anlayışlı ve toleranslı olmanız gerekiyor. Olumlu ve dengelenmiş davranmayı başarabilir, bu nedenle ilişkinizi enerjik tutabilirsiniz. İşinizde kafanızı karıştıran durumları fazla fazla büyütmeyin. Sahiden gelişmeler istediğiniz gibi olacak. Lakin olabilecekler üstünde yoğun beklentiler içine girmekten kaçının. Fiziksel kararlarınızı verirken başkalarına imkan tanımayın.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

8 Kasım Aslan burcu yorumu

Aşk hayatınızın monotonlaştığından şikayet ediyor ve her şeyi karşısında taraftan bekliyorsunuz. İlişkinize coşku ve tat katmak için sizin de harekete geçmeniz gerekiyor. Egzersiz arkadaşlarınıza karşısında birazcık daha düşünceli ve hoşgörülü davranmanız her şeyin yoluna girmesini sağlayacak. Onların size engel değil, aslında destek olmak istediklerini bugün daha iyi anlayacaksınız. Para durumunuzda beklemediğiniz gelişmeler olmaya başladı, sırtınızdan büyük bir önem kalkacak.

16 Eylül Başak burcu yorumu

8 Kasım Başak burcu yorumu

Size zorlama yapan ve yolunda gitmeyen ilişkinize bundan böyle son vermelisiniz. Çünkü bu ilişkide artık bütün ümitler kaybedilmiş gözüküyor. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Tüm enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz birazcık süre alabilir. Para konusunda oldukça uğurlu ve şanslısınız. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Lakin bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

8 Kasım Terazi burcu yorumu

Sevgilinize karşı tepkili yaklaşmanız onun kalbini kırmanıza niçin olabilir. Eğer yalnızsanız bugün sizi oldukça etkileyebilecek biriyle tanışmanız mümkün. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bir Takım hatalı anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, farklı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Güçlü olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. haricen yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

8 Kasım Akrep burcu yorumu

Yeni bir aşkın sinyalleri var. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Bu kadar cesaretsiz olmayın, ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek. Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların birçok, sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Kendinizi daha iyi ifade edin. Somut bir sıkıntınız bulunmuyor. Hesabınızı bile bile buna müsade vermiyorsunuz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken tedbirli olun.

16 Eylül Yay burcu yorumu

8 Kasım Yay burcu yorumu

İlişkinizdeki minik pürüzlerin üstüne gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene dek iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle bu konu üstüne tavır fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de tatmin edici gerekçe yok. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

8 Kasım Oğlak burcu yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi her yerde gözden geçirmeli ve onunla daha fazla süre geçirmelisiniz. Ona vefalı kalın! Bugün iş uygun sinirlerinize egemen olun ve kendinizi yoklama altına almaya çalışın. Yahut bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan takviye almaya çalışın. Her ne dek enerjiniz uygun olsa da, hava değişimlerine aleyhinde özenli olmanızda menfaat var.

16 Eylül Kova burcu yorumu

8 Kasım Kova burcu yorumu

mutlu görünmek, herkesin olduğu gibi, sizin de hakkınız, bu mutluluğu şehvetli alışkanlıklarınızı değiştirerek elde edebilirsiniz. İş uygun uygulanacağı söylenen bir değişim sizi bu dek ürkütmesin. Onaylamadığınız bu konunun sonuçlarından en fazla fayda görecek olan siz olacaksınız. Somut konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açabilir. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

16 Eylül Balık burcu yorumu

8 Kasım Balık burcu yorumu

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize hasar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz . Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve birazcık da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize karşın, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda üstünlük var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza destek edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/8-kasim-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html