Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 8 Mayıs Cumartesi gününün günlük burç yorumları...

7 Mayıs Koç burcu yorumu

8 Mayıs Koç burcu yorumu

Gücünüzün haberdar olmanıza karşın, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz betimlemek için sistematik çalışmayı tercih etmelisiniz. Tahammül size yakışıyor.

7 Mayıs Boğa burcu yorumu

8 Mayıs Boğa burcu yorumu

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız tamamen, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Rasyonel davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi içten rotaya çekmeye çalışmalısınız.

7 Mayıs İkizler burcu yorumu

8 Mayıs İkizler burcu yorumu

Alacağınız tüm kararlar güvenliğiniz üzerine olacaktır. Ilk Önce kendi yeteneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bu koşul tamamen para kazancınız konusunda daha iyi adımlar atabilirsiniz. Bugün taşınmaz mallarla ilgili konularda ve halkla ilişkiler alanlarında uyum ve gelişme sizden yandan olacaktır. İşlerinizde önemli bir farklılık olmasa da ruhen herşey size olumlu gözükecektir. Bugün, hanımefendi arkadaşlar ve ailenizdeki kişilerle ilişkileriniz de olumlu geçecektir. Ailenizden destek görmeniz mümkün olduğu gibi sorunlar da ortadan kaldırabilir. Finans konularında gerekli kararları gözden geçirerek bugünün enerjileriyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Planlama ve çözümlemeli düşünceniz sayesinde dinamik girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal konularda ise kimsenin sizi anlamasına yada us sunmalarına müsade vermeyeceksiniz. Kişisel ahenginizi hiçbirşeyin bozmasını istemiyorsunuz.

7 Mayıs Yengeç burcu yorumu

8 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Entelektüel çalışmalara yük vermeniz, enerjinizin yükselmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

7 Mayıs Aslan burcu yorumu

8 Mayıs Aslan burcu yorumu

Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, pozitif yükümlülük aldığınız süre, bir anda her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine açıklamak için zaman kaybediyorsunuz.

7 Mayıs Başak burcu yorumu

8 Mayıs Başak burcu yorumu

Öbür ve orijinal fikirlere daima açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün her şeyi çok ivedi kavrayabiliyor ve olaylara etkili çözümler getiriyorsunuz.

7 Mayıs Terazi burcu yorumu

8 Mayıs Terazi burcu yorumu

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en ufak detayları bile değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

7 Mayıs Akrep burcu yorumu

8 Mayıs Akrep burcu yorumu

Önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine dikkatsiz kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için manâlı olacak. Gecikmiş işlerinizi bitirmek için fırsatları gözden geçirmelisiniz.

7 Mayıs Yay burcu yorumu

8 Mayıs Yay burcu yorumu

Enerjik sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok öbür ve olayları abartmanıza bir amaç veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte iki taraflı sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız.

7 Mayıs Oğlak burcu yorumu

8 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin enerjileri, size olumlu gelecek ve aktivitelerinizi daha da güçlendirecek. Bugün iletişim konularında oldukça başarılısınız. Arkadaşlarınız size tepkisel davransa bile sorun yaşamıyorsunuz.

7 Mayıs Kova burcu yorumu

8 Mayıs Kova burcu yorumu

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha tembel dikkate almak istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği tamamen kendinizi yargı ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Fırsatlarınızı bilgece bir şekilde kullanacak ve isteklerinizdeki sınırları genişleteceksiniz. Sağlığınızla ilgili dispepsi sorunlarınız olabilir.

7 Mayıs Balık burcu yorumu

8 Mayıs Balık burcu yorumu

Gücünüzün farkında olan olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz belirlemek istemiyorsunuz. Olayları minik iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz tanımlamak için sistemli çalışmayı seçim etmelisiniz. Sabır size yakışıyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/8-mayis-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html