Üç yıl önce dünyaevine giren Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz aylarda ikinci kere anne-baba olmuştu. 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan ikili, bu kere kızlarına "Eliz" adını vermişti. İkinci defa baba olmanın sevincini yaşamış Alişan, eşi ile evliliklerinin 3. yıl dönümünü kutladı. Şarkıcı, Instagram hesabından nikah gününe ait bir video yayınladı.

"Hayatımın en doğru kararını verdiğim gün”

44 yaşındaki Alişan, "Hayatımın en dürüst kararını verdiğim ve imzasını attığım günün sene dönümü bugün... Aile kurduğum, yuva kurduğum gün bugün... 3. yılımız bitti, 4. yılımıza giriyoruz aşkım ve ben seni birincil gördüğüm anda hissettiklerimin ne değin doğru olduğunu bugün iki yavrumuzla daha da iyi anlıyorum. Birlikte ömür boyu inşallah, nice güzel senelere sevgilim... Seni çok seviyorum..." ifadelerini kullandı.

Varol ise eşinin paylaşımına, "Ben de seni fazla seviyorum kocacığım. El ele, diz dize yaşlanalım. İyi fakat sen..." sözleriyle cevap verdi. Çifte, takipçilerinden fazla sayıda, "Maşallah" ve "Mutluluklar" şeklinde yorum yağdı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/alisan-dan-duygusal-yil-donumu-paylasimi.html