Bahçe Hobim, bakıldığı zaman yaşadığımız hayatın aksine, bambaşka imkanların, türlü türlü güzel yolların ve hayatın hala yaşanabilecek bir yer olduğuna dair inançların canlandığı bir site. Çünkü içerisinde geçmişten bu güne, yaklaşık bir on yıllık tecrübe ile belirli güzellikler aktarılıyor.
Gezi amacı ile gittikleri bir köyde, yaşamlarını tamamen değiştirme kararlı alan evli bir çiftin eseri Bahçe Hobim, onların bu yeni düzende yaşadıkları, yaptıkları ve öğrendiklerinden oluşuyor. Zorluklarla ve yabancılıklarla çevrili yaşamlardan, bu sakin, toprakla iç içe yaşama denk gelince de imrenmeden edemiyorsunuz. Site gerçekten de oldukça verimli ve kaliteli bir fikirden doğarak, insanlara bir umut ışığı taşıyor.
Toprakla İç İçe Olmanıza Yardımcı, Bahçe Hobim!
Size sunulan tüm bilgi verici blogların haricinde aynı zamanda da sizinle iç içe olarak, yaşadıkları doğallığı birebir hissetmenize yardımcı olan site, aynı zamanda da doğal içeriklerle de sizlere kendi öğrendiklerini yansıtıyor. Çift toprakta yetiştirdikleri ürünleri nasıl büyüttüklerini, onları kullanarak nasıl yemekler yaptıklarını, köy yaşamasını, köy hayvanlarını ve daha birçok buna benzer detayı ayrıntıları ile aktarıyor.
Site içerisinde biberli ekmek tarifi, domates çorbasının tarifi gibi türlü türlü içerikleri en doğal şekilleri ile öğrenebiliyor, hatta yoğurt nasıl mayalanır bunu bile görebiliyorsunuz. İçerisinde bulunduğumuz kargaşadan kaçmak için en doğru adreslerden biri olan Bahçe Hobim hakikaten de sizleri huzurun kapısına kadar taşıyor.