Bensu Soral ile Hakan Baş, üç sene önce ihtişamlı bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Oysa ünlü çift, son dönemde sıkça ayrılık iddialarıyla gündeme geliyor. Evlerini ayırdıkları iddia edilen çiftten Hakan Baş'ın, sosyal ağ fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesinin peşinde konuyla ilgili beklenen tanımlama geldi.

"Çocuk için erken"

Söylentilere tarafından; Baba almak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Oysa kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki hoş oyuncu, "Benim için henüz erken, Daha yerine getirmek istediğim işler var. Şu Anda anne olursam kariyerim arka planda kalır." cevabını verdi.

Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Arkasından Bensu Soral'ın uzun süredir eşiyle yan yana görüntülenmemesi ve meşhur oyuncunun arkadaşlarıyla tatile çıkması ayrılık dedikodularını daha da alevlendirdi.

"Azıcık zamana ihtiyacımız var”

Hakan Baş'ın ayrıca önceki akşam Emirgan'daki bir mekanda sosyal ağ fenomeni Mina Ceran ile görülmesi ayrılık söylentilerini bir kez daha gündeme getirdi.

Çıkan iddiaların gerisinde ünlü çiftten karşılıklı açıklama geldi. Soral ve Baş, "Dün gece bazı mecralarda bulunan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen birey her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve her zaman birlikte süre geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Topluluk bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz çoğu iki taraflı arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili alıngan bir işlem içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/bensu-soral-evliligimiz-hassas-bir-surecte.html