Oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, üç yıl önce görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak ünlü çift, son dönemde evliliklerindeki sorunları atlatmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen çiftten Hakan Baş, "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bir takım konulardan nedeniyle takriben bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz içten. Bir yanlamasına da toparlamak için iki taraflı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen hatalı yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" açıklamasını yaptı.

"Zorlama ve öbür bir dönemden geçiyoruz”

Hakan Baş'ın bu sözlerinin peşinde Bensu Soral ilk kez konuştu. Yasemin Sakallıoğlu'nun Harbiye'deki gösterisine katılan meşhur oyuncu, ayrılıkla ilgili sorulara, "Üçüncü şahışlarla alakası olmayan bir koşul. Bildiğiniz gibi Hakan ile değişik ve baskı bir dönemden geçiyoruz" yanıtını verdi.

Soral, ayrıca geçtiğimiz günlerde Hakan Baş ile katıldığı nikah töreni hakkında ise, "Küsmedik zaten aramız kötü değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/bensu-soral-hakan-ile-zor-bir-donemden-geciyoruz.html