Güneş 20 Mayıs 2021 tarihinde İkizler burcuna geçti. İkizler burcunda doğmuş olan herkesin doğum gününü kutluyorum. Hadi biraz İkizler burcunda doğmuş olanların özelliklerine bakalım.

Bol iletişimli günler bizi bekliyor

İkizler burcu insanı çok meraklıdır. Her konuda bilgisi olsun ister. Bir konuda derinleşmekten ziyade üstünkörü bilgisi olması onlar için yeterlidir. Bilgisi az veya fazla olsun her konu hakkında uzun uzun konuşabilir. Okumak, kâğıda dökmek, açıklama yapmak, öğrenmek ister. Gazetecilerin birçok İkizler burcundan veya yükselen İkizler burcundan çıkar. Sıvı bir burçtur. Anında her konuya adapte olabilirler. Gülerken bir anda mutsuz ya da mutsuzken aniden kahkahalarla gülen bir yapıları vardır. Pratiklerdir ve zekilerdir. Bir durumu nasıl lehine çevireceklerini çok iyi bilirler. Konudan konuya atlayabilirler. İkizler burcu insanının elleri, kolları kendini açıklama ederken hiç durmaz. Çok hızlı konuşabilirler. Yapısal olarak da hızlıdırlar. Bir şeye yöneldiklerinde çabucak işlerini halleder ve giderler. Zaten derhal bambaşka bir konuya da yönelmiş olacaklardır.

İkizler burcu ünlüleri

Donald Trump, Marilyn Monroe, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Kerem Bursin, Sıla Gençoğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Acun Ilıcalı

Astrolog Ceylin Çelebi

Astrolog Ceylin Çelebi

Instagram: astrolifeceylin madamastro

YouTube

email protected

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/bol-iletisimli-gunler-basliyor.html