Gençlere karşın teknolojik ürünleriyle değerinde yaratan HONOR, hayatı kolaylaştıran ekosistem ürünlerine bir yenisini ekledi. Türkiye’de online satış kanallarında 229 TL fiyatıyla satışları başlayan zeki ağırlık, 14 ayrı vücut ölçümü yapması, 50 farklı kullanıcıya değin veri kaydetmesine ek, rahat ve şık tasarımıyla öne çıkıyor.

Sürdürülebilir bir sıhhat takibi için gelişmiş özellikler sunan HONOR Scale 2’nin jurnal yaşamın vazgeçilmezi yapacak beş özelliğini sıraladık:

İşte akıllı tartı kullanmak için 5 neden

1. Akıllı tartıların en manâlı özelliği, ölçümlerinizi arşivleyerek vücudunuzda süre içerisinde yaşanan değişimleri gösterebilmesidir. Bu Nedenle somut aktivitelerin ve yeme alışkanlıklarınızın sonuçlarının da farkına zahmetsizce varabilirsiniz. HONOR Scale 2, bağlantı kurmadan 200’e kadar ölçümü hafızasında saklayabiliyor.

2. Akıllı tartıların genel bir özelliği olmasa da HONOR Scale 2 geçmiş ölçüm verilerine göre kullanıcıları tanıyor ve ölçümü doğru kullanıcıyla eşleştirerek kilo, su oranı, protein, kas kütlesi gibi cisim değerlerini belirtilen kişinin profiline ekleyebiliyor. Böylece bütün aile bireyleri rahatça kişisel verilerini peşine düşüp takip edebiliyor.

3. Geleneksel tartılar yalnızca tartma ölçümü yaparken, akıllı tartılar çok daha artı sayıda bambaşka ölçüm ve hesaplama yapabilme yeteneği barındırıyor. HONOR Scale 2 de tartı ölçümünün yanı sıra Gövde Kitle Endeksi (BMI), Beden Yağ Oranı, Yürek Ritmi, İç Organ Yağ Seviyesi, İskelet Adale Kütlesi, Yağsız Ceset Kütlesi, Bazal Metabolizma Hızı, Vücuttaki Su, Protein, Kemik Mineral İçeriği, Karoser Skoru, Ceset Yaşı ve Beden Tipi gibi değerlerin de bilgisini veriyor. Tüm bu ölçümlerle birlikte vücudunuzla ilgili çoğu öbür alanda veri sahibi oluyor, sağlık durumu hedeflerinize ulaşmanız kolaylaşıyor.

4. Zeki tartıları diğerlerinden ayıran bir özellik de içerisinde barındırdığı yetenekli yongalardır. Bu yongalar doğru ölçümler en hassas şekilde yapılır. HUAWEI TruFit™ algoritması bir uçtan bir uca yüksek hassasiyette ölçümler yapabilen HONOR Scale 2, 100 gramlık değişimleri bile kolayca algılayarak, size en net sonuçları veriyor. Yağ, kemik, su, kas oranı gibi değerlerdeki tüm değişimleri gösteren siklet, kullanıcılar için eksiksiz bir vücut analizi sunuyor.

İşte akıllı tartı kullanmak için 5 neden

5. Mobil uygulamalar bundan böyle hayatımızın her alanında. Akıllı tartılar da mobil cihazlara bağlanabilme yeteneğini Bluetooth bağlantısıyla sağlıyorlar. HONOR Scale 2 de HUAWEI Sağlık uygulamasına bağlanarak, yapılan tüm ölçümleri aktarıyor ve kullanıcılara ayrıntılı bilgi sunabiliyor. Jurnal, haftalık, aylık ve yıllık verileri grafik üzerinde görerek, vücudunuzla ilgili dönemsel bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Kaynak: www.milliyet.com.tr