Tarz sahibi insanların en fazla tercih ettiği giyim ürünleri içinde, cilt ceketler yer alıyor. Deri modası, keza erkek ayrıca de bayan deri ceket modelleri ile sokaklarda, okullarda ve işyerlerinde kendini ifade ediyor. Stil sahibi insanların kombinlerinin olmazsa olmaz parçası olan cilt ceketlerde hangi konseptler moda ve erkek deri ceket seçeneklerinde neler öne çıkıyor? En ucuz cilt ceketi nasıl satın alabilirim diye düşünüyorsanız bilmeniz gerekenleri anlattık.

Bayan cilt ceket modasında öne çıkan çizgiler

Kadın giyimde, deri ceketler Eylül-Ekim aylarına girdiğimizde caddelerde karşımıza çıkmaya başlıyor ve Mart-Nisan dönemine değin seçim ediliyor. Soğuk dönemlerde, ayrıca iyi bir şekilde soğuktan koruyan, hem de gösterişli, aydınlık formu ile alımlı kombinlerin kahramanı olan cilt ceket modelleri popülerliğini sürdürüyor. Bayan cilt ceket seçeneklerinde en fazla hangi modeller öne çıkıyor derseniz, siyah bayan deri ceket herzamanki olarak konumunu koruyor. Uzun deri ceketler içinde bordo ve bej renk seçenekleri öne çıkarken, kırmızı ve kahverengi deri ceketler de ayrım yaratmak isteyenlerin tercihi. Süet ve camel formlu deri ceketler, 2021 modasına damgasını vuran seçeneklerdi, önümüzdeki yıl da popülerliklerini koruyacak gibi görünüyorlar.

Tarz sahibi erkeklerin tercihi: Deri Ceket

Erkek giyim ürünlerinde, cilt ceketin yeri daima öbür. Sonbahar kış erkek giyim modasında, ağır ve herzamanki bir konsept düşünen erkeklerin yanı sıra, spor giyimi tercih eden erkekler de cilt ceketlere yer veriyor. Cilt ceket seçenekleri o denli düzenli bir tutam ki, gömlek, kazak, tişört gibi seçeneklerle uyumlu olabiliyor. En sevilen erkek cilt ceketlerde, olağan siyah modeller ön planda. bununla birlikte kısa ve slim fit konseptli cilt ceket seçenekleri, geniş yakalı ve uzun cilt ceketler de erkeklerin gözdelerinden. Denk olarak, siyah dıştan en fazla seçim edilen konsept olan kahverengi cilt ceket, popülerliğini koruyor. Kahverengi erkek deri ceketler, kombinler konusunda da iyi bir bölge sunduğu için seçim ediliyor.

Erkek bot modellerinde cilt rüzgarı

Erkek ayakkabı seçeneklerinde, botların ön planda olduğu sonbahar ve kış sezonuna girdik. Peki erkek bot modellerinde nasıl konseptler karşımıza çıkıyor? Erkeklerin seçim ettiği bot modellerinde skala geniş. Erkek botlar içinde klasik, süet ya da kışlık modeller var. Erkek süet botlar daha yumuşak formları ve stil odaklı yapıları ile, tarz sahibi erkeklerin tercihi. Olağan erkek bot modelleri ise klasik çizgiden vazgeçmeyen erkeklerin favorisi. Erkek bot modellerinde en çok öne meydana çıkan stil ise tabii ama deri botlar. Pantolon, gömlek, tişört ile inanılmaz kombine edilen, en önemlisi de erkek cilt ceket modelleriyle hoş bir dış görünüş sunan erkek botlarda, cilt seçenekler ön planda.

Erkek ve bayan giyim ürünlerinde, sonbaharda esen deri rüzgarının en iyi seçeneklerini sunan Derimod, yerinde fiyatlı kadın cilt ceket ve erkek bot alışverişleriniz için, göz atmanız gereken ürünlerle geliyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/deri-ceket-ve-bot-modasinda-yilin-one-cikan-trendleri.html