Diş estetiği genellikle dişlerinden rahatsız olan kişiler tarafından tercih edilir. Bununla birlikte diş estetiğinde kişi dişlerinin estetik bir görünümde olması gibi amaçlar vardır. Ayrıca İzmir diş estetiği ile gülümseme, temiz ve estetik görünen dişler sağlanır. Bununla birlikte diş estetiğinde doğal görünümlü dişler elde edilir. Günümüzde diş estetiği genellikle porselen kaplama şeklindedir.


Aynı zamanda diş beyazlatma olarak uygulanabilir. Fakat kişilerin tercihleri ve ağız yapısına istinaden birçok diş estetiği seçeneği vardır. Diş estetiği genellikle ön dişinde kırık olanlar ve gülerken dişlerinden rahatsız olanlar için tercih edilir. Ayrıca dişleri arasında boşluklar olan veya dişleri çarpık kişilerde estetik gerçekleşir. Diş yapısı ve renginde sorun olanlar da İzmir diş estetiği tercih eder.


Diş Estetiği Fiyatları


Günümüzde diş estetiği fiyatları sürekli güncellenen ve dişin yapısına göre değişebilen fiyatlardan oluşur. Özellikle kullanılan cihazların niteliği, hekimin tecrübesine bağlı olarak da değişen fiyatlar vardır. Bunun yanında gelişen teknolojiyi kullanım ile birlikte yöntemler ve cihazlarda fiyatları doğru oranda etkiler.


Özellikle diş estetiğinde kullanılan cihazlar özel ürünlerdir. Ayrıca İzmir diş estetiği bilgisayar destekli olan ve aşamaları lazerle gerçekleşen işlemlerden oluşur. Buna istinaden tedavide kullanılan cihazlar ve yöntemler maliyetleri etkiler ve ücretler bununla belirlenir.

Diş Tedavisinde Zirkonyum Kaplama ve İmplant


Kadın veya erkeklerde en sık rastlanan diş sorunlarıdır. Özellikle kırılan, çatlayan dişler için kaplama yöntemleri gerçekleşir. Bunun yanında diş kaplamaları günümüzde genellikle porselen kaplama şeklindedir. Ayrıca kişilerin çene ve ağız yapısına göre


Zirkonyum Kaplama Nedir?


Diş kaplamaları metal destekli ile metal desteksiz şekilde düzenlenir. Bununla birlikte daha estetik durması için hastalar için İzmir zirkonyum kaplama uygulanır. Buna istinaden diş hekimleri estetik tedavi yaklaşımlarından olan zirkonyum alt yapılı dişleri kullanır. Zirkonyum kaplama diş yapımında kullanılan ve beyaz renkli bir maddedir.


Özellikle zirkonyum, saf mineral hali olmaksızın seramiği dönüştürülüp kullanılarak işlenir. Buna istinaden. İzmir zirkonyum diş kaplama, metal desteksiz kaplamalar şeklinde diş tedavilerinde kullanılır.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?


Zirkonyum kaplama çeşitleri genellikle kişilerin diş etleri ve çene yapılarına göre uygulanan kaplamalardır. Buna istinaden zirkonyum veneers uygulamaları, zirkonyum İzmir implant üstü uygulama, zirkonyum gülüş tasarımı gibi çeşitleri vardır. Özellikle zirkonyum diş tedavileri sırasında gene olan implant tedavilerinde kullanılır. Bununla birlikte tek diş kaplamalar için de İzmir zirkonyum kaplama uygundur.


Zirkonyum veneers uygulamasında tek diş üzerinde de uygulama gerçekleşir. Özellikle tercih edilmesinin sebebi. Beyaz metal içeriklidir çok doğal bir görünümü olmasıdır. Zirkonyum implant üstü kaplama da ise 4 tane implant üzerine 12-14 adet sabitlenmiş zirkonyum kaplama ile işlem sağlanır. Bu aşamada çeneye doğru kaplama gerçekleşir. Zirkonyum İzmir implant üstü kaplama ile gerçek diş görüntüsü sağlanır. Zirkonyum gülüş estetiğinde ise dişlerin rengi, yapısı ve şekli istenilen biçime getirildiği için önemlidir.


İmplant Nasıl Yapılır?


Diş tedavilerinde en çok tercih edilen yöntemlerden biri implant vardır. Özellikle tedavi amaçlı bir implantı yapılması için hastanın buna uygun olması şartı aranır. Buna istinaden İzmir implant uygulanacak dişlerde hekimi tarafından cerrahi müdahale için uygunluğu ve diş eti önemlidir. Bunun nedeni uygulamalarda ne tarz bir protez yapılacağı ve kaç adet implantın konulacağı tespit edilmesidir.


Özellikle implantın hangi bölgelere uygulanacak tüm alt ve üst çeneyi analiz ederek oluşturulur. Aynı zamanda mevcut kemik yapısı da incelenerek tomografiler alınır. Tüm incelemelerden sonra lokal anestezi olarak diş çekimi ya da kanal tedavisinde uygulanan anestezi gerçekleşir. Hastanın durumuna ve çene diş yapısına göre genel anestezi ve sedasyon yöntemleri yaygındır.


İmplant Kimlere Uygulanır?


İmplant genellikle kişilerde eksik dişlerin tedavisinde kullanılır. Bununla birlikte çene kemiğinin içine yerleştirilerek titanyumdan yapılmış vidalar şekilde gerçekleşir. İşlemde kullanılan bu vidaların üzerine diş protezi yerleştirilir ve diğer dişlere zarar vermez. Buna istinaden İmplant tedavisi 18 yaş üzeri herkese uygulanır.


Aynı zamanda çene ve yüz gelişimini tamamlamış bireylerde uygundur. Özellikle hastanın implanta uygunluğu. Çekilen çene ve ağız yapısı röntgenlerle tespit edilir. İmplanta uygun olması için bir kişinin kontrol altında olmayan sistemik hastalık olmaması gerekir.

Özellikle sağlık durumu iyi olan sağlıklı diş etleri ve çene kemiği olanlar implanta uygundur. Bununla birlikte implantları destekleyebilecek oranda kemikleri herkes implant yaptırabilir.