Yakalı triko ABONE OL

Yakalı triko

Beth Harmon bu trendi ekranlara taşısa da 2020/21 kışında yakalı triko hırkalar halihazırda oldukça revaçta. Böylece çok hazırlanmış giyim markasında benzerlerini bulabilirsiniz.

60ların elbiseleri

60'ların elbiseleri

Modern uyarlamalarını mı, vintage orijinalleri mi seçim edersiniz bilmiyoruz fakat 60'ların mini elbiseleri gardırobunuza defalarca bir alternatif.

Boğazlı badi

Boğazlı badi

Kısa kollu elbiselerin içinde, yüksek bel jean veya eteklerin üzerine, gömleklerin ya da ceketlerin içine... Boğazlı badiler defalarca kışın en kullanışlı parçalarından bir adam başına. Beth Harmon da bunu kanıtlıyor.

Büyük beden hırka

Büyük karoser hırka

Örgü hırkalar da 2020/21 kışında yükselişte olan trendlerden bir tanesine. Hazırlanmış evden çıkamadığımız bir kış geçirirken bohem büyük vücut hırkalara sarılabilirsiniz.

İpek bandana

İpek bandana

Yaz boyunca öyle çoğumuz bu trendi stilimize ayrı şekillerde adapte ettik. Ancak hala Beth Harmon'dan öğrenecek çok şeyimiz var.

Retro desenler

Retro desenler

Retro çiçek desenlerinden geometrik desenlere, Beth Harmon retro desenleri kullanmak konusunda epeyce iyi bir ilham kaynağı.

Makosen

Makosen

Makosen ayakkabıların geri dönüşünü daha önceki yazılarımızda müjdelemiştik. Beth Harmon, birbirinden bambaşka makosen kombiniyle bu dar ve şık trendi ekranlara taşıyor.

Kaynak: www.milliyet.com.tr