Biliyorsunuz oysa altın küpeler hanımlar için vazgeçilmez bir aksesuar. Fazla istek görmesiyle orantılı olarak yüzlerce ayrı altın küpe modelleri mevcuttur. Kimi vakit çok sade küpeler seçim edebiliyoruz. Kimi zamansa abartılı küpeler ile kombinlerimizi fazla daha şık bir hale getirebiliyoruz. Son zamanlarda ise daha çok sade ve zarif altın küpeler tercih edildiğini görmek muhtemel. Bunun sebebi olarak da hanımların günlük hayatlarında rahatça kullanmak istemeleridir. Gösterişli bir küpeyi jurnal hayatınızda kullanmak zordur. Bunun yerine sade ve zarif altın küpeler tercih etmek işinizi kolaylaştıracaktır. Girdiğiniz her ortamda size şık bir görüntü katacak altın küpeleri seçmek için işinize yarayacak önemli başlıklar vardır. Gelin defalarca beraber bu başlıkları inceleyelim.

Altın küpe alırken nelere uyarı etmelisiniz

Altın Küpe Seçiminde Ayar Faktörü!

Altın küpe almadan dikkat etmeniz gereken hususlar aralarında ürünün ayarı koskocoman rol oynuyor.

Piyasada bulunan altın takılar genel olarak 14 ayar ve 22 akort olarak satışa sunuluyor. 14 ayar dediğimiz ürünlerin içi de neredeyse %58,5 oranında saf altın bulunuyor. 22 ayar altın takılarda ise bu oran %91,6 olarak müşterilere sunuluyor. Altın küpenizle hem şık bir görünüm elde edip hem de yatırım olarak uygulamak istiyorsanız, 22 ayar bir küpe almanız yararınıza olacaktır. 14 ayar küpeler ise genel olarak kullanım amaçlı hizmete sunuluyor. Seçimimizi yapmadan önce altın küpenizin ayarına uyarı etmeniz işinizi kolaylaştıracak büyük bir faktördür.

Kıyafetlerinize Yerinde Bir Altın Küpe Seçim Edin

Hanımlar altın küpe alırken, girdikleri her ortamda ışıl ışıl gözükmeyi ve dikkat çekmeyi amaçlarlar. Bu noktada altın küpe modelleri hanımlarımızın güzelliklerine alımlılık katmalarına yardımcı olacaktır. Bununla benzer olarak hangi altın küpeyi seçmeliyim sorusunda tarzınız ve kıyafetleriniz devreye girmektedir. Boyun kısmı açık kıyafetlerinizin yanına sallanan küpeler seçim edebilirsiniz. Siyah veya kapalı tonlarda kıyafetler giyiyorsanız, aydınlık ışıltılı taş detaylarına sahip küpeler size muavin olacaktır. Gömlek ve pantolondan oluşan kombinlerinizde sade altın küpeler tercih edilebilir. Küpe konusunda karar vermeden önce dolabınızı kontrol etmeniz size rahatlık sağlayacaktır.

Altın Küpe Satın Alma Noktasında Fiyatın Önemi

Altın küpenizi satın almadan önce belirleyici olan bir öteki husus fiyat skalasıdır. Hanımlar birçok modeli incelerken ve kendine en uygun altın küpeyi seçerken öteki yana da fiyat skalasını denetleme ederler. Hanımlar için en hoş, şık ürünü en yerinde fiyata edinmek büyük bir artıdır. Ürünün fiyatı da ürünün özellikleriyle doğru orantılıdır. İşçilik, taş, gram gibi faktörler fiyat skalasını belirler. Kendiniz için en hoş ve en uygun fiyatlı küpeyi bulmak istiyorsanız size bir tavsiyem var. ''Runda” adlı takı sitesindeki ürünleri inceleyebilirsiniz. En kaliteli ürünlere yerinde fiyata sahip olabilirsiniz.

Yüz Tipinize Uyarı Edin

Altın küpe seçiminde yüz şekliniz ve tipiniz manâlı bir faktördür. Eğer üçgen bir yüzünüz varsa halka ya da sarkan küpeler tercih etmeniz içten olacaktır. Eğer oval bir yüzünüz varsa sizin için tercih skalası oldukça geniş. İstediğiniz her stil küpeyi kullanabilirsiniz. Uyarı etmeniz gereken tek bir şey var. Giyeceğiniz kıyafete ve ortamı göz önünde bulundurmanız sizin için tatmin edici olacaktır. Uzun bir yüz yapınız var ise, hafif ve küçük ebattaki altın küpeleri seçmeniz sizin için en iyi tercih olacaktır. Ilave olarak kısa halka küpeler de şık bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır. Eğer yuvarlak bir yüzünüz varsa kesinlikle büyük küpelerden uzakta durmalısınız. Minik ve uzun küpeleri seçim etmeniz fazla daha dürüst olacaktır. Kare yüzlü hanımlar için ise oval şekilli altın küpeler uygun bir seçim olacaktır. Bu Nedenle kendi yüzünüze en uygun küpeyi seçmiş olacaksınız. Eğer bu tavsiyeleri göz önünde bulundurursanız çok daha güzel bir görüntüye sahip olacağınız kesindir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/en-cok-satilan-altin-kupe-modelleri.html