Meşhur şarkıcı Gülşen, uzun bir aranın peşinde Çeşme'deki dinleyicileriyle bir araya geldi. İki gün önce Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'e yakın dostu Edis de eşlik etti. Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Gülşen'in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu. Sanatçının kıyafetini gösterişli bulanların yanı sıra beğenenler de vardı.

Eleştirilere yanıt gecikmedi

Ozan Çolakoğlu ile evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan Gülşen, fazla konuşulan kostümü sonrası konuyla ilgili sosyal ağ hesabından izah etme yaptı.

Meşhur şarkıcı, "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, çoğu öbür ama en mühimi serbest alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok ufak bir hatırlatma gerçekleştirmek istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var edinmek istediğime sadece lakin yalnızca kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu veya olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan bütün insanların, birbirlerine hasar vermeden, dilediği şekilde bir arada uzlaşma içinde yaşamasıdır tüm öykü..." dedi.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/gulsen-ne-giydigime-sadece-kendim-karar-verebilirim.html