Kadınlar için yeni yıl hediyesi önerileri arıyorsanız dürüst yerdesiniz. Yılbaşının gelmesine sayılı günler kala cümbür cemaat hediye alma heyecanı içerisine giriyor. Özellikle kadınlara hediye yeğlemek bu noktada erkekleri zorlayabilir. Bu noktada sevgilinize, eşinize ya da annenize ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız bu haberimizi mutlaka okuyun. İşte kadınlar için yeni yıl hediyesi önerileri:

Takı ve aksesuarlar

Kadınlar için hediye önerileri dediğimizde muhakkak fakat takı ve aksesuarlar listenin başında yer alıyor. Takı ve aksesuarlar kadınlar için vazgeçilmezler aralarında. Dürüst seçimi yaptığınızda her kadında mutlaka işe yarayacak. Minimalist takıları cümbür cemaat rahatlıkla kullanabilir. Bu yüzden tercihinizi minimalist kolye ve bilekliklerden yandan kullanabilirsiniz.

Saç bakım aletleri

Kadınlar için yeni yıl hediyesi önerilerinden bahsediyorsak saç bakım aletleri yaşam kurtarıcı olabilir. Kaliteli bir saç düzleştiricisi veya saç maşası partnerinizi ya da hediyeyi vereceğiniz kişiyi son derece mutlu edecektir. 

Parfüm

Sevdiğiniz kişiye onu hatırladığınız bir kokuyu armağan etmek tekrar tekrar en hoş hediyelerden biri olmuştur.

Ayakkabı-Çanta-Kemer

Kadınlar için yılbaşı hediyesi önerileri bakınıyorsanız kuşkusuz oysa aklınıza başlangıçta ayakkabı ve çanta gelecektir ancak  tercihiniz çok manâlı. Bir kadını armağan konusunda memnun etme etmek böylece basit olmayabilir. Bizim önerimiz ayrıca konforlu keza şık hem de dayanıklı bir ayakkabı, nitelikli bir çanta ya da kemer seçim etmeniz.

Gündüzden geceye eşlik eden ve sokak stilini tamamlayan maskülen botlar, konfordan ödün vermeden feminen bir dış görünüş sunan miniden midiye çizmeler, renkli deriler, zincir ve zımba detaylarla bir arada sunulan sezon favorisi animal print çantalar ve kemerler kış koleksiyonunda dikkat çekiyor.

Mutfak gereçleri

Pandemi nedeniyle bu yıl öyle fazla kişi mutfakta her zamankinden daha fazla süre geçirmeye başladı. Bu yüzden kadınlara yeni yıl hediyesi olarak mutfakta kullanabileceği hediyeler seçebilirsiniz. İşini oldukça kolaylaştıracak bir hamur yoğurma makinesi, içinde değil değil bir mutfak robotu seti, oldukça çok vitamin alması için meyve sıkacağı, kahve tutkunu olanlar için kahve makinesi ya da kek/tart/kurabiye kalıpları, yemek takımı, akarsu takımı gibi birbirinden değişik alternatiflere göz atabilirsiniz.

Spor kıyafetleri

Egzersizini ihmalkârlık etmeyen kadınlar için ise en iyi armağan alternatiflerinin başında yoga/pilates taytı ve sporcu sütyenleri geliyor olmalı. Hiç acele ile sıcacık bazı alabilirsiniz. 

Kişisel gelişim kitabı

Bireysel gelişim konularına meraklı bir kadın için yeni yıla motive girmesini sağlayacak bir kişisel gelişim kitabı epeyce güzel bir hediye olacaktır. Özellikle ilgi duyduğu ve sosyal medyada peşine düşüp takip ettiği bir yaşam koçunun, bir mentorun veya bir astrologun kitabını alabilirsiniz.

 

Kaynak: www.milliyet.com.tr