Tekstil alanında üretilmiş öyle fazla ürün vardır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte fazla dağıtılmış ürünler kolaylıkla üretilebilmektedir. Bunların arasından seçim gerçekleştirmek ve doğru kıyafetleri bir arada giymek büyük siklet taşımaktadır. Kombinler bize bu konuda büyük tezgâhtar olur.

Kombin Nedir?

Kombin, birbiriyle düzenli kıyafetlerin seçilerek bir grup oluşturulmasıdır. Piyasada seçilebilecek sayısız kıyafet bulunmaktadır. Önemli olan, birbiriyle ahenkli kıyafetleri bulup bir arada giyebilmektir.

Başarılı kombin yapan kişiler topluluklar içerisinde ön plana çıkar. Daha etkileyici bir görünüme sahip olurlar. Bundan dolayı iyi kombinler yerine getirmek herkesin hedefleri aralarında yer almaktadır. Piyasada sayısız ürün bulunduğu için kaliteli kombinler yerine getirmek epeyce zordur.

İyi Kombin Yerine Getirmek Neden Önemlidir?

Giysi seçimi ve başarılı kombinler, kişinin karakterini dışa yansıtan en temel unsurlar arasında yer almaktadır. Kişinin giyeceği bir kombin, o kişinin etkileyicilik düzeyini belirleyebilmektedir. Başarılı kombinlere yer devretmek kişinin meslek hayatında veya sosyal hayatında daha başarılı olabilmesine de olanak tanıyabilmektedir. Bundan dolayım iyi kombin yapan kişiler hayatında daha başarılı olmaya eğilimli kişiler olmaktadırlar.

 

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/kombin-ne-demek-kombin-yapmak-ne-anlama-gelir-6470760