Dünyanın en genç milyarderi olan Kylie Jenner, kendi kurduğu marka ile servetine mal varlığı katmaya devam ediyor. Bugünlerde anne elde etmek için gün sayan Jenner, hayatı ve markası ile dünya çapında adından söz ettiriyor. sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük alkış toplayan ve her paylaşımıyla gündem olan genç yıldız bugün yeni bir prensip imza attı. Instagram hesabındaki takipçi sayısı 300 milyona ulaşan Jenner, Instagram'da en çok takip edilen bayan oldu. Dünyada 300 milyon takipçisi olan diğer bir kadın yoktu, böylece Kylie bu rekoru da kırmış oldu.

Geçtiğimiz aylarda Travis Scott ile ilişkisinden ikinci bebeğini beklediğini duyuran yıldız, hamilelik fotoğrafının arkasından hayranlarının alaka odağı oldu. Jenner, Stormi'ye hamileyken medyadan ve meraklı gözlerden köşe bucak saklanmıştı. Oysa bebeği dünyaya geldikten daha sonra mutlu haberi duyurmuştu. öte yandan sosyal medyayı etkili kullanan meşhur ad, 300 milyon takipçili hesabında her halini paylaşıyor. Türkiye'de de çok sayıda hayranı olan Kylie, güzelliğiyle ve fiziği ile neredeyse büyülüyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/kylie-jenner-in-300-milyonluk-sosyal-medya-hesabindan-kareler.html