Hayat alanlarımızda, hem diğer eşyalarımızla ve genel dekorasyon konseptiyle düzenli, keza de işlevsel ve kaliteli parçaları tercih ediyoruz. Özellikle yaz dönemlerine geldiğimizde, daha ferah ve göz alıcı bir konsept yaratmak namına kilimleri ağırlıklı olarak tercih ediyoruz. Kilim satın alırken, tasarımı ile genel dekorasyon fikirlerimizle ahenkli olması, kalitesi ve modeli kayda değer. Bu anlamda hangi kilim modelini satın almalıyım kararsızlığına düşmüş olabilirsiniz. Yaz sezonuna antre yaptığımız bugünlerde, antrede, balkonda veya evin farklı alanlarında, size hitap eden motifler taşıyan nitelikli kilim modelleri, ferahlığı ve şıklığı evinize getirebilir. Bu anlamda, en iyi kilim modelleri için marka araştırması yapıyorsanız, öne meydana çıkan alternatifler arasında English Home kilim modellerini bulabilirsiniz.

Bu yılın öne çıkan kilim modelleri

Evimizin en şık parçaları arasında yer alan zarif kilim modelleri, kimi süre bir ressamın tablosundan çıkmışçasına özel renkler, dokunuşlar içeren ve yumuşak dokusuyla evimizin en özel parçaları arasına giren seçenekler. Kilim modelleri konusunda yüzlerce seçeneğin yer aldığı English Home kreasyonunda, herkese hitap eden temalar var. Peki 2021'de yaz dekorasyon fikirlerinde öne meydana çıkan kilim temaları neler? İşte evinize renk katacak kilim alternatifleri:

Çizgili kilimler: Ayrı renkleri bir araya getiren çizgili kilimler, sanatsal bir forma sahip ve evine renk katmak isteyenler için içten tercih.

Doğal formlu kilimler: Kilimlerde desenler oldukça kayda değer. Kilim seçiminizde, örgü kalitesinin ön plana çıktığı ve geometrik formlardan uzak, doğal seçenekler dikkat çekici olabilir.

Yün kilimler: Geleneksel tarzı benimseyen biriyseniz ve eviniz bunun için uygunsa, Anadolunun ambiyansını yaşatan yün kilimleri de düşünebilirsiniz.

Geometrik form: Evinizin tarzına tarafından, geometrik kilimler de şık bir dış görünüş ortaya koyabilir.

Bohem kilimler: Dekorasyon tarzınız bohem çizgiye yakınsa, değerlendirebileceğiniz birçok kilim alternatifi olabilir. Hem renk keza de desenleriyle bohem konsepti içeren kilim modellerini düşünebilirsiniz.

Bu ürünlere ilave olarak, ombre, çağdaş desenler taşıyan pamuklu dokuma kilim gibi vakitsiz seçenekleri sunan kaliteli modelleri ile, English Home kilim modelleri diğer markalara nazaran bir adım önde. Ayrıca ürün kreasyonunun genişliği, keza de desen ve renk konusunda size sunduğu özgür seçimler markayı öne çıkarıyor.

Marin serisi ile mavinin ferahlığı

Konut tekstil ve dekorasyon ürünlerinde çoğu kişi, belirli bir temaya odaklanıyor ve evinde bu formu hissetmeyi seviyor. Bu sene English Home'da en çok öne çıkan konseptlerden biri de marin serisi. Yatak odasının yanı sıra mutfak, banyo ya da salonda seçim edebileceğiniz marin derisi içinde dekoratif kaseler, çerçeveler, dokuma kilimler, kısacası her alanda tercih edebileceğiniz birçok farklı seçenek yer alıyor. Deniz temalı ürünler, evinizde yaza adım atarken, denizin masmavi ferahlığını hissettirecek. Yazın canlı renklerini barındıran, evinizdeki çoğu eşyayla hoş bir armoni yakalayacak marin serisi içinde fincan takımı, servis tabağı ve gösterişli sırça sürahi seçenekleri yer alıyor. Ev tekstili tarafında ise pike takımları, banyo havlusu gibi seçenekleri görüyoruz.

Evinizde bütünleyici bir süsleyici konsept oluşturmanız, hem çekici bir zarafet ayrıca de vakitsiz bir hava yaratabilir. Deniz temasını sevenler için, marin serisi ile iddialı seçenekler sunan marka, ferah, açık ve şen yaz günlerini andıran detayları ile evinize sevinç getirecek. Evinizin her köşesinde değerlendirebileceğiniz nitelikli ürünlerin yer aldığı bu kreasyonu inceleyerek, ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. Marin konsepti, dekorasyon fikirlerinde tamamlayıcı temalara tartı verenlerin tercih edeceği, heyecan verici bir dünyaya sizi eğlence ediyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/marin-serisi-ve-kilim.html