Bütün zamanların en büyüleyici, en nadide ve en hüzünlü sesine sahip Yunan asıllı ünlü soprano Maria Callas'ın Tom Volf kadar kaleme alınan Maria by Callas kitabından yine kendisi tarafından sahneye uyarlandı. Maria Callas: Mektuplar ve Anılar dünyaca meşhur İtalyan oyuncu Monica Bellucci'nin göz dolduran performansı ile 14 Aralık akşamı Engebeli PSM Turkcell Sahnesi'nde olacak.

Maria Callas'ın hikayesini anlatacak

Sinema kariyerindeki başarısını birkaç kere seçildiği dünyanın en güzel kadını unvanıyla taçlandıran Monica Bellucci, milletlerarası sinemanın en meşhur yüzlerinden biri haline geldi. 57 yaşındaki oyuncu kariyerin devamında ise yeni projesi olan Lettres et Mémoires by Maria Callas okumalarını sahneleyecek.

Dünyaca meşhur unutulmaz sopranonun gücü ve kırılganlığını özenle yorumlayan İtalyan oyuncu Monica Bellucci'nin performansı ile seyirci karşına çıkmaya hazırlanan Maria Callas: Mektuplar ve Anılar, Callas'ın şöhretinin ötesinde yalnızca Maria olarak esasında kim olduğunu, nereden geldiğini, şöhretini ne zorluklarla kazandığını, dostluklarını ve aşklarını anlatıyor.

Maria Callas'ın New York'taki mütevazı çocukluğundan Atina'daki savaş yıllarına, operadaki sağduyulu duruşundan skandallar ve kişisel sorunlarla gölgelenmiş bir kariyere, 20. yüzyılın en büyük sesinin en derin ve acıklı hikayesi, Monica Bellucci'nin anlatımıyla sahneye taşınacak.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/monica-belluci-ilk-kez-turkiye-de-tiyatro-sahnesine-cikacak.html