Federation Entertainment, çok satan efsane Inkar Kit çizgi roman serisinden uyarlanacak olan ve popüler Fransız aktör Michael Youn'un da karşılıklı yapımcı olarak dahil olacağı yeni bir süratli geliştiriyor. Şirket, Amerika'nın Kaba Batı'sında yalnız bir kovboy olan Inkar Kit'in civarda dönen hikayenin, Luke Comics'ten görsel-işitsel intibak haklarını elde etmek için Fransız şirket Un pour Tous Productions'la birlikte çalıştı.

İsmi açıklanmadı

resmi olarak ismi açıklanmayan dizide; Daltonlar, Calamity Jane, Pat Poker ve Rantanplan dahil almak üzere Red Kit'in (Lucky Luke) tüm renkli karakterleri yer alacak.

Michael Youn, dizinin müşterek yaratıcısı, sanatsal yapımcısı ve yönetmeni olarak da görev alacak. Fransa'nın en popüler aktörlerinden ve komedi yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Youn, "Çizgi romanların büyük bir hayranı olarak bu maceranın bir parçası olduğum için fazla heyecanlıyım ve izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Şirketin kurucusu Pascal Breton ise "Üretmek, çocukluk hayallerini gerçekleştirmektir. Bugün sahip olduğumuz gerçek dışı bir dünyada, yetenekli Michael Youn'la Red Kit ve Daltonların efsanevi evrenini tercüme etme fırsatımız şahane bir şey ve dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/red-kit-ekranlara-donuyor.html