Deri sağlığı ve güzelliği genel sağlığımızın en kayda değer göstergelerinden biri. Güzel ve dinç bir cilt görünümüne sahip edinmek keza çekicilik hem de ruh ve cisim sağlığı açısından epeyce önemlidir. Cildimizin tekrar tekrar pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini isteriz.

Yaş almayı durdurmak imkansız olsa da artık ameliyatsız medikal estetik uygulamaları ile daha dinç bir cilde sahip olmak daha canlı ve fresh belirmek muhtemel. Yeni nesil el değmeden uygulanan 'Zeki Bakım' da son dönemin popüler uygulamalarından. Ciltteki tüm yaşlanma belirtilerini geri çevirebileceğimiz, cilde canlılık, parıltı ve sıhhat katan yeni nesil bu tatbik daha canlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmayı vadediyor.

Akıllı cilt bakımı nedir?

Herzamanki deri bakımı anlayışının tersine 'akıllı cilt bakımı', cilde el değmeden, cihazda bulunan kişisel uçlarla yapılır. Temelinde AHA ve BHA solüsyonları ile hidra dermabrazyona dayalıdır. Kişinin cilt ihtiyacına kadar, çeşitli solüsyonlar kullanılır ve peeling işlemi yapılır. Cihazın içerisinde bulunan multipolar radyofrekans, bipolar radyofrekans ve soğuk başlık teknolojisi sayesinde cildin sedasyonu, gözeneklerin küçültülmesi, besinlerin cilde bereketli bir şekilde iletilmesi sağlanır.

Akıllı bakım teknolojisi nedir? Nasıl çalışır?

Cilde uygulanan yoğun nem ile cilt daha kısa sürede canlı, nemli ve dinç ayla kazanç. Bunların yanı sıra, kimyasal ve mekanik biçimde uygulanan peeling işlemlerini aynı aşamada gerçekleştiren bir konsepttir. Bambaşka tasarlanan iki uçtan mat gönder, normal ciltler içindir; ölü derinin temizlenmesinde kullanılır. Pürüzsüz gönder ise hassas ciltler içindir; kızarıklığı giderir. Kişinin ihtiyacına tarafından seçilen solüsyonlar öbür tedavilerde uygulanır. Solüsyon, spreyleme biçiminde kullanılır. Solüsyon artığı ise kenarlardan içeriye doğru absorbe edilir ve konteyner içerisinde toplanır. Cihazda bulunan multipolar radyofrekans ve bipolar radyofrekanslar, ciltte gençleştirme etkisi için kan dolaşımını hızlandırmayı sağlar. Ayrıca epidermisi soğutarak koruyan bir tedavi gerçekleştirir. Daha çok kolajen üretimi, kırışıklıkların düzeltilmesi, cilt kalitesinin iyileştirilmesi ve ciltte sıkılaşma / gerdirme sağlamak için dermal katman 45 – 60 dereceye dek ısıtılabilir.

Akıllı deri bakımın etkileri nelerdir?

- Akneli ve sebum sorunu olan ciltlerde gelişme,

- Deri kalitesinin artması,

- Cildin renk tonu dengelenmesi,

- Gençleşme,

- Gözeneklerde sıkılaşma,

- Cildin pH dengesini düzenleme

Akıllı cilt bakımını cümbür cemaat uygulayabilir mi?

Akıllı deri bakımı, her cilt tipine uygundur.

Zeki cilt bakımının birincil etkileri nasıldır?

Akıllı cilt bakımı içe doğru arıtma etkisinden dolayı seans sonrasında gözle görülür bir etki gözlemlenebilir. Özellikle cildin halsiz görüntüsünün azaldığı ve siyah noktaların azaldığı belirtilmektedir.Deri daha ışıltılı ve parlak bir görünüş kazanır.Bipolar radyofrekans teknolojisi ile deri şekillenip daha hacimli görünür.

Dilekçe süresi nasıl olmalıdır?

Kişiden kişiye göre değişse de uygulamalar sıradan 40-60 dakika sürmektedir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/son-doneminin-populer-uygulamasi-akilli-bakim.html