Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg'in çocukluğunu anlatan, yönetmen koltuğunda kendisinin oturduğu, ve süreklilik yazımında da yer aldığı filminde başrol muhakkak oldu. İsmi hemen şimdi açıklanmayan filmde Spielberg'i genç oyuncu Gabriel LaBelle canlandıracak. LaBelle, en son 2018'de The Predator adlı yapımla sinemada yer aldı. Genç oyuncu bununla beraber Showtime'da yayınlanan American Gigolo dizisinde de rol aldı.

2022'de gösterime girecek

Spielberg'in Arizona'da geçen yetişme çağının bambaşka dönemlerini yansıtacak olan filmde LaBelle, yönetmenin gençliğine hayat verecek. Spielberg, 17 yaşındayken Arizona'da, birincil filmi Firelight'ı çekmiş, ailesinin yardımıyla Phoenix'teki yerel sinema salonunda filmi göstermişti.

Filmde Michelle Williams ve Paul Dano, Spielberg'in ebeveynlerini canlandırırken, Seth Rogen de yönetmenin amcasına yaşam verecek.

Spielberg, çocukluğunu anlatan film projesinin yazımına, 20 yıl önce yönetmenliğini üstlendiği Suni Akıl filmi döneminde başladı. Meşhur yönetmen, senaryoyu uzun zamandır akıcılık ortaklığı yaptığı, yeni filmi West Side Story için de birlikte çalıştığı Tony Kushner ile birlikte kaleme aldı. Spielberg ve Kushner, çekimlerine bu yaz başlanacak ve 2022'de gösterilecek filmin yapımcılığını Kristie Macosko Krieger ile birlikte üstleniyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/steven-spielberg-in-hayatini-anlatacak-filmin-basrolu-belli-oldu.html