ABONE OL

Dr. Yüksel Büküşoğlu, yüzümüzdeki erken cilt yaşlanmasının nedeninin yüzde 90 oranında yoğun şekilde direkt güneş ışınlarına maruz kalma ve sigara içmek olduğunu söyledi.

Ayrıca yüzümüzün genç görünmesi, canlılık ve elastikiyetinin kaybolmaması için vücutta kolajen üretimini destekleyen gıdaların bol alınmasının da yararlı olacağını belirtti.

Bu amaçla paça çorbası, yumurta beyazı, kılçığı, kıkırdağı, derisi ile pişirilen balık çorbası gibi gıdaları bol tüketmenin yanı sıra kolajen peptit, C vitamini, ALA (alfa lipoik asit), ellagik asit taşıyan gıdaları tüketmenin ya da yiyecek takviyeleri almanın da faydalı olabileceğini ekledi.

Dr.Yüksel Büküşoğlu kolajen deposu olan balık çorbası için de şu önerilerde bulundu:

Dr.Yüksel Büküşoğlu kolajen deposu olan balık çorbası için de şu önerilerde bulundu:

Kılçığı olan ve tüketilmesinde mani olmayan hiçbir balığın kılçığını, kafasını, kuyruğunu ve derisini şüphesiz atmayın.

Bunların hepsini zerdeçal ve balık yağı ile birlikte bir tencerede kaynatın ve çorba niyetine tüketin. İçinde harika yüksek oranda kolajen bulunuyor.

Bu şekilde pahalı kolajen takviyelerine lüzum kalmadan da kendi kolajen takviyenizi kendi imkanlarınızla elde edebilirsiniz.

Kök hücre ile cilt gençleştirme hakkında da bilgi veren Dr. Yüksel Büküşoğlu, şöyle konuştu:

Kök gözenekli olan ile cilt gençleştirme hakkında da bilgi veren Dr. Yüksel Büküşoğlu, şöyle konuştu:

Kendi göbek çevresi yağ dokumuzdan elde edilen kök hücrelerin yüz cildine enjekte edilmesi ile yüz cildinde yenileşme, gençleşme ve yaşlanma etkilerinin giderilmesi de sağlanıyor.

Göbek çevremizdeki yağ dokusunu istediğimiz zaman kök hücreleri elde edebileceğimiz, vücudumuzun gençleşmesini, tazelenmesini sağlayan bir gençlik pınarı olarak görülebileceğini iddia eden yayınlar mevcut.

Cilt altındaki yağ dokusundan çok az miktarda; takriben 1 su bardağı kadar alıp yalnızca birkaç saat içerisinde milyonlarca canlı kök hücreli elde edilebilmek olası.

Hiç bekletilmeden cilde veriliyor

Hiç bekletilmeden cilde veriliyor

Kök hücrelerin hiç bekletilmeden, saklanmadan, yeniden üretilmeden, aktive edilerek, canlı canlı hemencecik benzer kişiye enjeksiyon yöntemi ile verilmesiyle uygulanan yönteme Kök Gözenekli Olan SVF Tedavisi deniyor.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/tam-bir-kolajen-deposu-kilcigi-ile-pisirince-genclestiriyor-6428841