Türkiye’nin en prestijli dergisi Klass Magazin’in bu yıl 2. defa gerçekleştirdiği Klass Ödülleri Gecesi, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da büyük bir heyecana sahne oldu. Merit İnternational’ın başlıca sponsor olduğu Türkiye’nin ‘en iyileri’nin 47 bambaşka kategoride ödüllendirildiği ödül törenine meslek, sanat ve sosyal yaşam dünyasının pek çok seçkin ismi katılırken sene baştan başa girişimleri ve başarılarıyla ses getiren isimler ödülle taçlandırıldı. Klass ödülleri gecesinin iftihar konuğu olan Enrico Macias ‘Milletlerarası Galibiyet ve Onur Ödülü’nü kazandığı gecede 60. sanat yılını taçlandırdığını açıklama ederken gecenin finalinde söylediği ‘Zingarella’ şarkısıyla konukları mest etti.

Enrico Macias

Enrico Macias, Fransa’dan sadece Klass Ödülleri 2023 gecesi için geldi. Ödül gecesine katılan ve ödülünü büyük bir mutlulukla kabul eden Enrico Macias ertesi gün Fransa’ya geri döndü.

Çağla Şıkel – Haydar Çolakoğlu

Çağla Şıkel ‘Yılın En İyi Program Sunucusu’ ödülünü kazanırken “Başarıların böyle taçlandırılması çok hoş. Öncelikle Klass ailesi olmak üzere değer gören herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Defne Samyeli

Defne Samyeli, Zorlu PSM’de gerçekleştirdiği performans ile ‘Yılın En İyi Sahne Performansı’ ödülünü şampiyon ad oldu. Samyeli sahneye gelmeden önce performansından bir kesit konuklara sunulurken başarılı şarkıcı büyük beğeni topladı.

Murat Aygen

Murat Aygen, ‘Yılın Erkek Dizi Oyuncusu’ ödülünü kazanırken sahneye kızı Nil Aygen ile birlikte çıktı. Kızının böyle bir günde yanına olmasından büyük mutluluk duyduğunu bildiren Aygen gecede emeği geçen isimlere teşekkür etti.

Evrim Alasya, Adem Atmaca

Kızılcık Şerbeti dizisindeki ‘Kıvılcım Arslan’ rolüyle büyük alkış toplayan Oyuncu Evrim Alasya, ‘Yılın Bayan Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. Evrim Alasya, ödülünü Kızılcık Şerbeti ekibi adına, hikayesini açıklama yapmak için yola çıkmış ırk ve kadınlar için aldığını dile getirerek büyük alkış topladı.

Şevval Şahin

Türkiye’yi çoğu milletlerarası defilede temsil eden 2018 Miss Turkey 1.’si ünlü model Şevval Şahin, gecede ‘Yılın Uluslararası Top Model’ ödülünün kazananı oldu. Şevval Şahin, kendisini bu ödüle değer gördüğü için Klass Magazin ailesine teşekkürlerini sunarken sahnede fiziği ve şıklığıyla göz kamaştırdı.

Benan Kurtuluş Saraç, Dursun Özbek

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ilk önce bir cemiyet dergisinin ödül töreninde ödül takdim ederken ‘Yılın Uluslararası Girişimci İş Kadını’ ödülünü kazanan Benan Kurtuluş Saraç’ı da tebrik etti.

Türkiye’nin ‘en iyileri’nin ödüllerine kavuştuğu bu ihtişamlı gecede ödül alan isimler değin ödül takdim eden isimler de dikkat çekti. Ilk Olarak Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek olmak üzere başarılı oyuncu Aslıhan Karalar, cemiyet dünyasının sevilen isimlerinden Emel Yıldırım, meşhur sarkıcı Safiye Soyman, sahnelerin en hoş ve başarılı ismi Selen Görgüzel, Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, başarılı sanatçı Aslı Hünel, Best Model Of The World İman Casablanca, Türkiye’nin en sevilen isimlerinden Orhan Gencebay, Türk Müziği’nin başarılı ismi Banu Zorlu, TEB Idare Heyeti Üyesi Haydar Çolakoğlu, Türkiye’nin en başarılı modacılarından Raşit Bağzıbağlı, Aşçıoğlu Şirketler Grubu Idare Heyeti Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Karaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karaca, Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli, Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, meşhur oyuncu Saruhan Hünel gibi isimler ödül kazananlara ödüllerini takdim etti.

Merit İnternational’ın esas sponsor olduğu Türkiye’nin en başarılı ve alanında bedel yaratan isimlerinin yanı sıra sosyal yaşam dünyasının saygıdeğer isimlerinin de yer aldığı Klass Ödülleri 2023, muhteşem bir geceyle gerçekleşti. İş, sanat, afiyet, alımlılık ve turizm gibi manâlı sektörlerin en başarılı ve alanında ayrım yaratan isimlerinin 47 ayrı kategoride ödüllendirildiği ödül töreni Swissotel The Bosphorus İstanbul’da düzenlenirken gece Ebru Akel’in sunumu ile renklendi. Davetlilerin kokteyl alanına ‘Oscar’ törenini andıran 200 metrelik kırmızı halı geçidi ile ulaştığı gecede girişten itibaren yapılan kırmızı halı röportajlarında davetliler gece ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı. Törene apayrı bir hava katan özel dans ve ışık gösterileri davetlilere unutulmaz bir gece yaşatırken Swissotel The Bosphorus-İstanbul’un mutfağının şık menüleri de büyük beğeni topladı. Gecede ödül almaya hak kazanan isimlere her bir detayı incelikle tasarlanan ve üzerinde Klass Magazin’i sembolize eden ‘K’ harfinin yer aldığı bir ödül takdim edilirken ödüle ek olarak dünyaca meşhur yıldızlara yüzük ve mücevher tasarımı yapan “Unknow Brand” markasının ürettiği özel ödül yüzükleri de ibraz edildi. Büyük bir heyecana sahne olan ödül töreninde ödüller sahiplerine kavuştuktan daha sonra gerçekleşen after party’de konuklar gecenin tadını çıkarmaya devam etti. Swissôtel The Bosphorus’da bulunan ve İstanbul’un en gösterişli mekanlarından Gabbro Resto – Bar’da gerçekleşen partide davetliler, El Corazon De Cuba konseri eşliğinde doyasıya eğlenirken ödül alan isimler de yakın dostlarıyla başarılarını kutladı.

ENRICO MACIAS, 60. SANAT YILINI KLASS ÖDÜLLERİ 2023’TE TAÇLANDIRDI
Benzersiz sesiyle tüm dünyada efsane olan ve albümleriyle satmak rekorları kıran meşhur Fransız Şarkıcı Enrico Macias, Klass Ödülleri’nde ödüle değerinde görülen isimler arasındaydı. Yaptığı denklik ve uzlaştırma çağrıları ile gönüllerde taht kuran, Kahramanmaraş ve 10 ilde gerçekleşen depremin ardındaki “yaraları birlikte saracağız” diyerek depremzedeler için etkinlikler yürüten Enrico Macias, gecede ‘Uluslararası Başarı ve Iftihar Ödülü’nü almaya adalet kazandı. Erkan Özerman ile sahneye çıkan ve sanatkâr artist Orhan Gencebay’ın takdimiyle ödülünü alarak kısa bir hitabe da gerçekleştiren Enrico Macias, Türkiye ile özel bir bağının olduğunu ve gecede ödül almaktan nedeniyle onore olduğunu dile getirerek “Bu yıl 60. sanat yılımı kutluyorum. Klass Ödülleri 2023 ile de bu 60 yılı taçlandırmış oldum” dedi ve Klass Medya ekibine teşekkürlerini sundu. Efsaneleşmiş şarkısı Zingarella’yı söyleyerek konuklara keyifli anlar yaşatan Enrico Macias, büyük alkışlarla sahneden inerek gecenin finaline damgasını vurdu.

TÖRENDE BİRBİRİNDEN MEŞHUR İSİMLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
Türkiye’nin konuştuğu ödül töreninde birbirinden ünlü isimler de ödüllerine kavuştu. İş, sanat ve cemiyet hayatının buluştuğu törende ekranların sevilen ismi Çağla Şıkel ‘Yılın En İyi Program Sunucusu’ ödülünü kazandı. Çağla Şıkel’in programlarından kesitlerle hazırlanan video eşliğinde sahneye gelen ve ödülünü TEB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çolakoğlu Holding Idare Heyeti Başkan Vekili sayın Haydar Çolakoğlu’nun elinden alan Çağla Şıkel büyük sevinç duyduğunu belirterek törende emeği geçen herkese teşekkür etti. Ödüle bedel görülen bir diğer isim ise Defne Samyeli idi. Defne Samyeli ‘Yılın En İyi Sahne Performansı’ ödülünü kazanırken ödülünü ise Aşçıoğlu Şirketler Grubu Idare Heyeti Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun elinden aldı. Yılın Erkek Dizi Oyuncusu ödülünü şampiyon Murat Aygen sahneye kızı Nil Aygen ile çıkarken ödülünü ise Bisse Idare Heyeti Başkanı Mustafa Kefeli takdim etti. Kızılcık Şerbeti dizisindeki ‘Kıvılcım Arslan’ rolüyle büyük alkış toplayan Oyuncu Evrim Alasya, ‘Yılın Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca’nın takdimiyle ödülünü bölge Evrim Alasya, ödülünü Kızılcık Şerbeti ekibi adına, hikayesini açıklama yapmak için yola çıkmış insanlara ve kadınlar için aldığını dile getirerek büyük alkış topladı.

ÖDÜL ALANLAR DEĞIN ÖDÜL VEREN İSİMLER DE KONUŞULDU
Sanat dünyasından meşhur isimlerin olduğu dek meslek dünyasından da isimlerin katıldığı törende ödül takdim eden isimler de fazla konuşuldu. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek gecede Kurucu ortağı olduğu Hay Clinic ile yurt açık havada yaptığı yatırımlarla Türk sağlık durumu sektörünün kalitesini uluslararası arenaya içeren Benan Kurtuluş Saraç’a “Yılın Milletlerarası Girişimci İş Kadını” ödülünü ibraz ederken Türk müziğinin ‘Baba’ lakaplı sanatçısı Orhan Gencebay ise hem ‘Yılın Uluslararası Gayrimenkul Brokeri’ ödülünü kazanan Emel Övünç’a keza de gecenin övünç konuğu Enrico Macias’a ödülünü ibraz etti. Yılın İhracatçı İş Kadını ödülünü kazanan Esin Kılınç Tatcı ise ödülünü Türkiye’nin en başarılı modacılarından Raşit Bağzıbağlı’nın elinden aldı. Yılın Turizm ve Seyahat Portalı ödülünü ‘Bilet Dükkanı’ namına bölge iş kadını Nilüfer Batur’un ödülünü ise Karaca Grup Idare Heyeti Başkanı Fatih Karaca teslim etti.

O GECEDEN KARELER

Defne Samyeli Benan Kurtuluş Saraç, Dursun Özbek Ayşegül Mermer Aslıhan Karalar Aslıhan Karalar, Ebru Akel, Orlando Carlo Calumeno Altan Aygün-Şevval Şahin Yeliz Yeşilmen Benan Kurtuluş Saraç, Dursun Özbek Yaşar Aşçıoğlu, Defne Samyeli Şevval Şahin Benan Kurtuluş Saraç, Dursun Özbek Banu Engebeli Benan Kurtuluş Saraç Banu Zorlu, Hıdır Erdi Şahin Yaşar Aşçıoğlu, Defne Samyeli Şevval Şahin Yaşar Aşçıoğlu, Defne Samyeli Yaşar Aşçıoğlu, Defne Samyeli Uğurkan Erez Türkan Şerbetçi Türkan Şerbetci-Selin Karacehennem-Ebru Akel Şevval Şahin Sinem Yıldırım Sinan Öncel Sinan Öncel, Suzan Yavaşca Sinan Güleryüz Serap Sarı Selen Görgüzel Seda Mete Safiye Soyman, Faik Öztürk Saffet Çerçi Pınar Aylin Orhan Gencebay Nil, Murat Aygen Nagihan Karadere Mustafa Kefeli Mustafa Kefeli,Murat-Nil Aygen Muammer Kapucuoğlu, Erol Kaynar Muammer Kapucuoğlu, Saruhan Hünel Mustafa Kefeli, Nil, Murat Aygen Melec Anlayışlı Olmak, Yüksel Bilye Marc Reaidy Baz Murat-Nil-Nihan Aygen. Murat-Nihan, Nil Aygen

Murat Aygen Hamza Kutay, Muammer-Fisun, Hamza Efe Kapucuoğlu Muammer-Fisun Kapucuoğlu Hamza Efe, Fisun, Muammer, Hamza Kutay Kapucuoğlu Emel Şimşek, Saffet Çerçi Emel Şimşek, Saffet Çerçi Emel Şimşek Enrico Macias Güzel Kurşun Güven-Kadriye Olgar Fatma Dursun, Saruhan Hünel Enrico Macias Enrico Macias Fatih Karaca-Nilüfer Batur Enrico Macias-Orhan Gencebay-Erkan ÖZerman-Ebru Akel Enrico Sahne Evrim Alasya Enrico Macias-Muammer Kapucuoğlu-Ebru Akel Erkan Özerman, Enrico Macias Evrim Alasya, Adem Atmaca Enrico MAcias-Muammer Kapucuoğlu Enrico Macias Ece Gürsel Elif Girgin Emel Onur, Orhan Gencebay Ebru Destan Ebru Akel-Yonca Evcimik Ebru Akel-İman Casablanca-Onur Tümer Ebru Akel-Enrico Macias-Orhan Gencebay-Erkan Özerman Ebru Akel Ebru Akel, Safiye Soyman, Sevim Kültürlü Ebru Akel, Nil, Murat Aygen Ebru Akel Dursun Özbek Doğuş Çabakcor Defne Samyeli Çağla Şıkel Berna Öztürk-Eser Elgür Bilge Öztürk, Daren Gerede Berat Aşıcıoğlu Benan Kurtuluş Saraç Defne Samyeli Çağla Şıkel Haydar Çolakoğlu

 

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/klass-odulleri-2023-yildizlar-gecidine-sahne-oldu.html