Sabah Gazetesi'nden Fatih Ulaş'ın haberine tarafından ihbar ve itiraflarıyla Adnan Oktar yapılanmasını çökerten isimlerin başında gelen Özkan Mamati, örgütün yeni yapılanmasına ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.

Örgütün hâlâ faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydeden Mamati, Adnan Oktar'ın cezaevine girdikten daha sonra örgütün nasıl yönetildiğini ve işleyişini anlattı.

İşte Mamati'nin son dakika açıklamaları:

"İHBAR ETTİM"

"Eylül 2017'de örgütten ayrılıp mücadeleye başladık. MİT'e ve Güvenlik'e mail attım. Emniyet anında dönüş yaptı. Uğur'la (Şahin) atladık, gittik Mali Suçlarla Çaba Şubesi'ne. Onlar bize bakıyor, biz onlara bakıyoruz. Onlar bizden çekiniyor, biz onlardan çekiniyoruz. İki taraf birbirine güvenmiyor. Çünkü Adnan'ın adamı olabilir polisler. Onlar da bizi Adnan'ın yolladığını düşünüyorlar. Anlattığımız her şeyin karşılığı olduğunu, içten olduğunu gördüler ve müşterek bir güven tesis ettik.

"ASIL KAHRAMANLAR O KIZLAR"

Adnan Oktar'ın derhal en büyük hedefi benim. Şöyle de bir algılama var herkeste; 'Özkan Mamati örgütü bitirdi.' Halbuki buradaki en büyük mertlik, bizim arkamızdan gelip açıklama veren yaşları 11-17 arasındaki 40-50 kızdır. En ağır suçların olduğu, mahrem bilgileri onlar verdi.

FİRARİLERDEN 4 KİŞİLİK KONSEY

Şu lahza örgütün atanan lideri İbrahim Seral Köprülü. Elebaşı cezaevinde olduğu için açık havada lider olarak o atandı. Vekaleten imam bu birey ve aşağı 4 kişilik bir imam konseyi kuruldu. Konsey, firariler Emre Çalıkoğlu, Hasan Basri Güner, Ali Tulum ve Tahsin Akkaş'tan oluşuyor.

Finans, insan kaynağı, dava, örgütten davacı olanlarla çaba alanlarından sorumluluk sahibi oldukları yönünde duyumlar aldık. Örgütü şu lahza bu konsey yönetiyor. Konsey, Adnan Oktar ile irtibatı bir takım avukatlar üzerinden sağlıyor.

Avukatlar her gün Oktar'a gidiyorlar, talimatları alıp konseye iletiyorlar. Adnan Oktar, örgütünü cezaevinden yönetmeye devam ediyor."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/adnan-oktar-orgutu-iceriden-mi-yonetiyor-haberi-527854