Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın hesabından yapılan paylaşımla dolandırıldığı bahis edilen isimler paylaşıldı. Alaattin Çakıcı’nın bu sabah azlettiğini duyurduğu avukatı Can Mutluluk ise daha önce Twitter’dan tanımlama yapıp ‘Bana gelecek bir kurşun yaşadıklarım içinde en hafifi olacaktır’ demişti.

Çakıcı, ‘danışmanı’ diye tanıdık Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın Twitter hesabından paylaşılan A4 kağıtlarda şunlar yazıyordu:

‘Kamuoyuna Saygılarımla

2017’de avukatlığımdan azlettiğim Can Mutluluk’e tekrar bir şans vererek 11.01.2023’te yeni bir baht vermiştim.

Kumar alışkanlığından nedeniyle bir sürü insanı dolandırmıştı ve annesinin evini banka ipotek alarak bu parayı da kumara vermişti.

Annesinin evini 540 Bin TL vererek kurtardım.

Burada bana namus sözü verdi ve kumar oynamayacak insanları da dolandırmayacaktı.Son günlerde yanımda tanıdığı bir takım meslek adamlarından para kendi isteğiyle yine dolandırıcılık yaptığını öğrenmiş bulunuyorum.

Türkiye genelinde sosyal medyada benden dolayı tanıyan herkese söylüyorum bu saatten sonradan benimle hiçbir alakası yoktur ve Bodrum 9. Noterliği‘ne 11.01.2023 tarihinde azil için dilekçemi yarın vereceğim.

Kamuoyuna saygılarımla talep ederim

Alaattin Çakıcı’

Avukat Can Mutluluk ise Twitter’dan şu açıklamaları yaptı

CHP ve Atatürk vurgularının dikkat çektiği açıklamanın metni:

‘Alaattin Çakıcı beni azlettiğini açıklamıştır ama bu benim kendi isteğimle ayrılığımdan sonra olmuştur. Basın danışmanı adı aşağı yapılan direktifler özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşanın yanına Şafak Mahmutyazıcığlu, Sinan Alev ve öteki rahmetli insanların başına gelen gibi bir sonun hazırlayıcısıdır, altyapısıdır. Hayranıyım, seveniyim ve hatalı yaptığı için bu eylemi gerçekleştim ifadelerine hazırlanmış olun mesajıdır. Benim kullandığım hesaplar annemin üzerinedir ve hepsini ben kullanmaktayım. Lakin bu ya da bunun gibi bilgiler özel bilgilerdir. Benim bugüne dek yaşadıklarımı Alaattin Çakıcı’nın bütün çevresi bilmektedir. Bana gelecek bir kurşun yaşadıklarım içinde en hafifi olacaktır. Son olarak da CHP üyeliğimi silmediğim için yaşadıklarım ve mağruz kaldığım bütün davranışlar güzel gelmiş sefa gitmiştir. Eğer başıma bir şey gelirse ve aranızda olmazsam bu hayatta en büyük başarım Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan bir lahza bile sapmamış olmamdır.’
Ferhat Aydoğan kadar Çakıcı namına yapılan açıklamada Sevinç dolandırıcılıklar suçlandı.

Ferhat Aydoğan kadar Çakıcı adına yapılan açıklamada Mutluluk dolandırıcılıklar suçlandı

‘KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Alaattin Çakıcı’nın Azlettiği Av.Can Sevinç’in Dolandırdıkları isimler Suadiye oteli sahibi Erkan Sadıkoğlu,İskele Balık Restaurant Sahibi Turan bey, iş insanı Yahya Doğruer,meslek insanı Rober Güler,Ataşehirde bulunan meslek insanı Cemal Gemici,Ataköy Yaşam Otelin Sahibi Tarık bey,Gezi otelinin sahibi Ertuğrul bey,Uskumru Restaurant sahibi Seyfettin Taştan gibi isimleri adımı kullanarak 15 gün içinde yüklü miktarda para toplamıştır. Parayı Sevinç’e gönderen millet Av.Can Mutluluk’in annesinin adına banka hesaplarına göndermişlerdir.

Av Can Mutluluk kumar yüzünden Annesinin evini hipoteğe çıkardı.Ve o sıralar evin satışına üzülen babası daha artı acıya dayanamadı ve rahmetli oldu. Banka evi açık artırma ile başka bir şahısa satmıştı. Alaattin Çakıcı Av.Can Mutluluk’in ailesinin evini bankanın sattığı şahıstan geri alarak evin tapusunu hasta annesi geri verdi. Tapuyu veren adama da sorulmalı. Biz kimseye pislik atmıyoruz.Bu dolandırılan adamların hepsi Alaattin Çakıcı ile yakınlığı olan kişilerdir. Bunlara yanıt versinler.

ALAATTİN ÇAKICI /

Danışmanı Gazeteci Ferhat AYDOĞAN’

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/alaattin-cakici-ile-azlettigi-avukati-arasinda-atisma-dolandiricilikla-sucladi-isimler-verdi.html