Arka Sokaklar’da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene…

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ekranın efsane yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar dizisi, son günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelmekte. Kanal D’de yayınlanan Erler Film imzalı polisiye-aksiyon dizisinin milyonlarca müdavimi var. Senelerdir diziyi peşine düşüp takip eden izleyiciler, bazı karakterlere pek alıştı ancak ayrılıklar izleyiciyi üzüyor.

Geçtiğimiz sezon yaşanan iki ayrılık, izleyici için kuvvet olmuştu. Bütün 15 yıl boyunca Arkadaki Sokaklar dizisinin Zeliş’i olarak tanıdık Yüsra Geyik’in gidişi ile izleyici şaşma yaşamıştı. Hemen Hemen bu dizide izleyicinin gözünün önünde gelişen Yüsra Geyik, sonradan kısa bir süre Camdaki Kız dizisiyle ekranlara geldi.

Yine dizinin çok sevilen isimlerinden Bahar’a yaşam veren Merve Oflaz da ayrılığı ile üzmüştü. Bu isimlerin ardından Tekin’i oynayan Övünç Bay’ın da ayrılık kararı izleyiciyi şaşırtmıştı. Geçtiğimiz sezon yaşanan ve art arda gelen bu ayrılıklar sonrası Arka Sokaklar izleyicisi 16. sezona biraz buruk başlamıştı.

Arka Sokaklar dizisindeki bu yaprak dökümü, aslında bir sezon önce başlamıştı. 2019 yılında Yiğitcan Ergin ile birlikte Arkadaki Sokaklar dizisine katılan Ela Yörüklü de 15. sezon sonunda ayrılmıştı. Cemal ile Ezgi karakterlerini izleyici çok sevmişti. Fakat hikayede gitgide artarak öne çıkmaları, ister istemez sonlarını da getirdi karakterlerin!

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene... 1

Diziye 2021 sezonunda dahil olan ve Aslı karakterine hayat veren Deniz Çatalbaş da Arka Sokaklar’dan ayrılığı ile gündeme gelen isimdi. Hikayede kısa bir vakit yer alan Çatalbaş, ilk dizisi olan Arkadaki Sokaklar ile izleyiciden beğeni toplamıştı.

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene... 2

Şu sıralar Arkadaki Sokaklar dizisi, bambaşka bir ayrılık iddiası ile sarsılıyor! Zira bu kere dizinin belli başlı karakterlerinden birisi olan Mesut’a hayat veren Şevket Çoruh’un bölünme durumu laf konusu! Hemen Şimdi yapımcıdan ve oyuncunun kendisinden bir yorumlama yok. Lakin ortaya atılan bir takım iddialar sonrası Arkadaki Sokaklar izleyicisini üzdü.

Şevket Çoruh’un 16 yıldır rol aldığı diziden ayrılarak tiyatro, sinema gibi diğer işlerine süre karışıklığa itmek istediği söylenmekte. Bu iddialar ne kadar dürüst az önce bilinmiyor. Ama yapımcı ile oyuncunun görüşmekte olduğu ve net bir data olmadığı da tekrar kulislerde konuşulmakta.

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene... 3

Şevket Çoruh’un bölünme ihtimali yalnızca bir iddiadan ibaret de olabilir! Ama söylentisi bile diziyi izleyenleri fazla üzecek bir koşul oluşturdu. Sosyal medyada Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasını istemediklerini dile getiriyor izleyenler. 17. sezon öncesi yaşanan bu olaylar sonrası izleyici hemen evhamlı! Dizinin Başarı Baba, Hüsnü gibi çok sevilen ve ilk günden beri dizinin vazgeçilmezi olan Mesut Komiser’in gitmesi durumunda yaklaşık olarak Arka Sokaklar izleyicinin bir yanı abes kalacak!

Cemal karakterini oynayan Yiğitcan Ergin de sezon sonunda diziden ayrılmıştı. sosyal medya hesabından ayrılığını da duyuran oyuncu “Bu yol nereye gider bilmiyorum ama artık nerede başladığını biliyorum” demişti.

Arkadaki Sokaklar dizisi, 17. sezona birazcık eksik başlayacak görünen o ama… Ancak Şevket Çoruh ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadığını anekdot düşelim. Tümü birer iddiadan ibaret de olabilir!

 

 

 

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/arka-sokaklarda-yaprak-dokumu-suruyor-giden-gidene/1331478