Balkan Ninnisi dizisine sosyal medya fenomeni katıldı!

TRT 1’in uzun yıllar sonradan yurtdışında çekilen büyük alkış toplayan dizisi “Balkan Ninnisi” kadrosuna sosyal ağ fenomeni, Rumelili Selviye İnci de katıldı.

Instagram ve Youtube’da yaptığı paylaşımlar, canlandırmalarla gönüllerde taht kuran, Balkanlar’da ve Türkiye’nin dört bir yanında ilgi odağı olan, binlerce fanı bulunan İnci, dizinin yedinci bölümünde, “Güldaniye hala” karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Köfteci Süleyman: “Böylece birini getireceğim ki bütün problemleri çözecek…” Altıncı bölümde Makedonların tapusunun gerçek olduğunu öğrenen Köfteci Süleyman (Erdal Özyağcılar), Neriman (Istek Türkad) ve bütün Tahir ailesi büyük üzüntü yaşamıştı. Dizi işinin de iptal olduğu duyulunca Makedonların konağa adamakıllı yerleştiği gerçeği ortalığı ateş topuna döndürmüştü.

Balkan Ninnisi dizisine sosyal medya fenomeni katıldı! 1

Köfteci Süleyman, 9 Ağustos Salı akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek yedinci birim tanıtımlarında izlediğimiz gibi sorunları kökünden çözecek bir müjdeyi ailesine veriyor ve “Böylece birini getireceğim oysa tüm problemleri çözecek…” diyor.

Ertan (Emre Bey), Gülsüm (Favori Çığacı) ve Ayşen (Emine Halil)’in halaları, Neriman’ın görümcesi Güldaniye, Köfteci Süleyman’ın daveti üzerine Üsküp’e geliyor.

Ailenin hürmet duyduğu, çekindiği, açık sözlü, dobra ve inatçı hala Güldaniye, konağa gelip yaşananları dinleyince duruma el koyuyor ve bütün dengeler alt üst oluyor. Ertan ve Jovanka (Merih Öztürk) aşkının imkansız olduğu konusunda Neriman ve Süleyman’la anlaşmaya varılmış olan Güldaniye hala, bu sorunu kökünden çözmek için planlar yapıyor…

Bu planlar uygulanırken sorunlar çıkacak mı? Genç aşıkların yolları ebediyen ayrılacak mı? Makedonlar, konaktan gidecek ve Tahir ailesi eski huzurlarına kavuşacak mı? Balkan Ninnisi’nin yedinci bölümünde izleyeceğiz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/balkan-ninnisi-dizisine-sosyal-medya-fenomeni-katildi/1332273