İSTANBUL – Arkadaşlarıyla buluşmak üzere Kadıköy‘de ancak evinden çıkan Candaş, bir anlık denge kaybı sonucu düştü ve meydana gelen kaza sonunda dizi dört yerden parçalandı.

Acılar içinde kıvranan Candaş arkadaşları tarafından GATA Hastanesi‘ne kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede dört ayrı yerden parçalanan dizi ameliyat edilen Candaş 5 gün gözetim aşağıda tutulduktan daha sonra taburcu edildi.

2 ay yataktan kalkmaması istenen Candaş bu sürecin peşinde 3 ila 4 ay sürecek bundan başka fizik çare görecek. Kritik bir ameliyat geçirdiğini söyleyen Candaş, “Kazanın birincil meydana geldiği andan, ameliyatı olduktan ve taburcu edildiğim güne kadar çok büyük ve rayanılmaz sancılar çektim. halen de çekmekteyim.” dedi

Başarılı gazeteci ve menajer Candaş işlerini yataktan yürüteceğinin altını çizerek şunları dedi, “Yaklaşık 3 – 4 ay yatakta tedavi göreceğim. Bugün itibariyle hastaneden çıkış yaptım, tedaviye İzmir’de devam edeceğim. Ayağa kalkabilmem için yoğun bir fizik tedavi süreci var ve hap tabii! 3 ay sonradan (Daha erken olması için uğraşacağım) her tarafta İstanbul’da işimin başındayım. Tabii yattığım yerden İzmir’de de işlerimi bilgisayar ve telefondan yürütmeye çalışacağım. Ben ölmeden benden kurtulamazsınız. Ben hiçbir işimi ve kimseyi yarım bırakmadım, kendimi de bırakmam. Başaracağım”

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/basarili-menajere-nazar-degdi.html