Hatay’da faaliyet gösteren Eryılmazlar Metal A.Ş Türkiye’de gösterdiği zaferleriyle isminden laf ettirirken, öbür taraftan’da petrol,demir imali,jojistik ve İnşaat sektöründe’de sağlam adımlarla ülke ekonomisine katkı sağlayarak binlerce bireye iş istihdamı sağlayan Eryılmazlar Metal A.Ş’nin en her geçen gün gelişmesinde kuşku yok, ki zinde,ağırbaşlı, beynelmilel arena’da zaferleriyle isminden laf ettiren Eryılmazlar İdare Heyeti Başkanı genç işadamı Bekir Eryılmaz’ın katkısı bir hayli fazla.

Bir çok alanda faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine yaptığı katkılar ile öğrenilen Eryılmazlar’ın öyküsü 1990 senesinde başladı. Eryılmazlar, Hatay, Payas’ta ehemmiyetli bir yere sahip olsada, kısa zamanda, tüm Türkiye’de yaptığı yatırımlarla isminden laf ettirerek gelişmeye devam ediyor.

2012 seneyi itibariyle kabuklarını kırarak ilerleyen senelerde bir çok sektöre atılan Eryılmazlar, demir, lojistik, petrol ve otelcilik sektörününde liderleri arasına girmeyi muvaffak oldu.

Bu zaferde genç işadamı Bekir Eryılmaz’ın katkısı gözle görülüyor.

Genç ve zaferli işadamı yaptığı açıklamada; Eryılmazlar olarak vizyonlarının her zaman hududun üstü olarak vurgu yapan Bekir Eryılmaz konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Vizyonumuz her zaman hududun üstünde olmaktır. Öğreniyorsunuz teknoloji her geçen gün büyüyor. Bu büyümenin bize verdiği yararlanmayı sağlayarak daha ne kadar ilerleyebilirsek, ne kadar önde olursak, ne kadar vatanımızı halkımızı temsil edersek, ne kadar daha ülke ekonomisine katkı saglar, ne kadar daha fazla bireye istihdam saglarsak bu bizi mutlu eder."

İş dünyasında isminden sıkça laf ettiren Eryılmazlar İdare Heyeti Başkan Yardımcısı Bekir Eryılmaz, konuşmasının devamını şu laflarla noktaladı:

"Ticaretin, işin ve imalin asla yaşı olmaz…" 

Kaynak: superkulup.com 

Kaynak: www.sacitaslan.com