Müzik dünyasının iki dev ismi Beyonce ve Jay Z, yaklaşık 15 yıldır süren ilişkileri ile Hollywood’un en mutlu çiftleri arasında gösteriliyor. Zaman zaman ihanet iddiaları çıksa da, çift bu haberlerin hepsini yalanladı. Ancak son zamanlarda Jay Z’nin, Beyonce’u aldattığı haberleri gündemi meşgul ediyor.

Yeni albümü Lemonade'ın tanıtımını yapan Beyonce'nin keyfi çabuk kaçtı. Şarkıcının eşi Jay Z tarafından aldatıldığı iddiaları albümü gölgede bıraktı
İhanet iddiasının hedefindeki isim 42 yaşındaki Moda tasarımcısı Rachel Roy... Beyonce’un 23 Nisan 2016 tarihinde piyasaya sürdüğü ‘Lemonade’ albümünün Jay Z’ye bir gönderme olduğu konuşuluyor. 'Sadakatsizlik' kavramına odaklanan şarkıda geçen sözleri, albüm yayınlandıktan birkaç saat sonra Rachel Roy da paylaştığı fotoğrafa not olarak yazdı.

Bu arada ünlü tasarımcı ve Jay Z'nin iş ortağı Damon Dash'ın eski karısı olan Rachel Roy'un Instagram hesabından paylaştığı "Güzel saçlı umrumda değil, ama biz her zaman en iyi ışığı alacağız selfie için ya da kendimiz için. Işıklar altında yaşayın" mesajı aldatılma dedikodularını alevlendirdi.

Albüm tanıtımından birkaç saat sonra gelen manidar yorum, Beyonce hayranlarını çıldırttı.Beyonce hayranları tarafından hakaret yağdırılan Rachel, Twitter hesabından ‘aşka ve evliliklere saygı duyduğunu’ belirten bir tweet attı.Rachel Boy Twitter'a ''Ben evliliğe, aşka, aileye ve güce saygı duyarım. Her türlü zorbalığa karşı, ne olursa olsun bu kimse tarafından tolere edilmemelidir...'' yazdı.