Yıllık Gazetesi'nin haberine tarafından Dünya bir boşanma haberiyle çalkalandı. Çünkü ayrılık kararını alan çift, dünyanın en zenginlerinden Bill Gates ile eşi Melinda'ydı. İddiaya tarafından çift, 3 ay önce evleri ayırdı.

65 yaşındaki meslek adamı evi terk edip California'daki The Vintage Club isimli golf kulübünde kalmaya başladı. Fazla seçkin isimlerin üye olduğu kulübün takvim üyelik ücreti tam 250 bin dolardı. Gates ailesinin 1990'da aldığı malikanenin değeri ise bütün 12.5 milyon dolardı.

Aileye yakın kaynaklar Gates'in 25 yaşındaki kızı Jennifer ve ortağı Mısırlı Nayel Nassar'la golf oynarken görüldüğünü yazdı. öte taraftan çiftin boşanma haberleriyle ilgili yeni iddialara kadar Melinda Gates, 2019'dan beri boşanma avukatlarına danışmaya başladı. Çünkü kocasının skandal milyarder Jeffrey Epstein ile arkadaşlığından hastalık duymuştu.

Gates'in sözcüsü Bridgitt Arnold, 2019'da iyilikseverlik için Gates ve Epstein'ın birkaç kere bir araya geldiğini oysa Gates'in bundan pişmanlık duyduğunu ve hata olarak gördüğünü söylemişti.

"AYRI HAYATLAR YAŞIYORUZ"

öte yandan Gates çiftinin boşanma kararı, ABD medyasının manşetlerinde yer almaya devam ediyor. Boşanmanın nedeni merak konusu olmayı sürdürürken New York Post'ta bulunan haberde Bill Gates'in arkadaşlarına bu evliliğin uzun zamandır sevgisiz bir şekilde devam ettiğini anlattığı kaydedildi.

Hatta "Farklı hayatlar yaşıyoruz" dediği öğrenildi. Gazete hem Melinda Gates'in Katolik inancı nedeniyle boşanma kararıyla uğraş ettiğini de yazdı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bill-gates-125-milyon-dolarlik-bekar-evine-cikti-haberi-532633