Bir Küçük Gün Işığı dizisi genç bir oyuncuyu göz önüne çıkartacak!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – atv ekranında Eylül ayından itibaren izleyicilerle buluşması beklenen Bir Minik Gün Işığı isimli yeni dizinin kadrosunda fazla önemli isimler bir araya geldi. Mahkum dizisinden ayrılan Seray Kaya ile Yasaklanmış Elma dizisine veda eden Berk Oktay başrolde buluştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Esra Dermancıoğlu, Şerif Sezer, Tuğçe Kurnaz, Berk Kotan ve Yiğit Yapıcı gibi isimlerin yanı sıra Gizem Ünsal da bulunuyor. Genç oyuncu Gizem Ünsal için Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kariyerinde büyük bir çıkış yapma potansiyeli olan bir proje olduğunu söyleyebiliriz.

1990 yılında dünyaya gelen Gizem Ünsal, Fazilet Bayan ve Kızları dizisiyle birlikte setlere adım attı. Vefasız dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alan Gizem Ünsal, Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisindeki Ece karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde Ece karakteri yalanlarla doymuş birisiydi. Dolandırıcılık hevesi içindeki Ece karakterinin başından geçen talihsizlikler de diziye damga vurmuştu. Gizem Ünsal başarılı performans sergilediği bu karakterin ardından hikayesi tekrar entrikalarla dolu bir diziye başladı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi genç bir oyuncuyu göz önüne çıkartacak! 1

İtalya’da çekimlerine başlanan ve İstanbul’da da devam etmekte olan Bir Minik Gün Işığı dizisinde, Fulya karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, Seray Kaya’nın canlandırdığı Elif karakterinin ortağı olacak.

Bir Minik Gün Işığı dizisinde her karakterin sırlarla dolu olması ve mutlaka sakladıkları bir şeyler bulunması, hikayenin en can herif noktasını oluşturuyor.

Fulya karakterinin nasıl sırlar taşıdığı ve Elif ile de hikayede nasıl bir ilişki içinde olacağı merakla bekleniyor.

Bir Ufak Gün Işığı dizisi şimdiye kadar ast rollerde olan ve fazla öne çıkamayan Gizem Ünsal adına daha geniş bir izleyici kitlesine daha zinde bir rol ile ulaşması anlamına da geliyor.

Genç oyuncu namına kariyer çıkışı yaşayabileceği bir dizi olması noktasında yeni atv projesinin manâlı bir anlamı bulunuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-kucuk-gun-isigi-dizisi-genc-bir-oyuncuyu-goz-onune-cikartacak/1332119